AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  În prag de vacanță...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În prag de vacanță... 
  
profesorilor de la UAV – Arad și doamnelor FLORICA R. CÂNDEA și MONICA ARDELEAN, care prin activitățile pe care le-au organizat în ultimile luni, cu ajutorul ALUMNI, mi-au adus aminte de filele minunate ale Școlii absolvite acum o veșnicie... 
  
Nostalgice amintiri, toate legate de profesorii dragi pe care i-am avut la cursuri în decursul anilor de facultate... 
  
Fiecare profesor cu personalitatea sa, fiecare cu originalitatea sa, fiecare cu încăpățânarea de a-și face studenții să înțeleagă și să învețe cum să învețe... fiecare lăsând o amprentă în sufletul viitorilor profesori, fiecare devenind modele... 
  
Vă mulțumesc, stimați profesori, și vă asigur de recunoștința mea! 
  
Vă mulțumesc că ați crezut în mine, că m-ați încurajat și îndrumat, că m-ați învățat să merg mai departe, indiferent de obstacolele care apar înainte! 
  
Vacanță plăcută! 
  
Referinţă Bibliografică:
În prag de vacanță... / Carina Anca Ienășel : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2000, Anul VI, 22 iunie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Carina Anca Ienășel : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carina Anca Ienășel
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!