AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  


Autor: Camelia Constantin         Publicat în: Ediţia nr. 2024 din 16 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

Schimbarea
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sistemele la nivel mondial nu oferă un mediu armonios de viaţă. Din contră, folosesc toate tehnicile de manipulare pentru a induce elemente şi idei negative în scopul de a ţine sub control masele. Frica, teama, sindromul de vinovăţie, tactici de limitare a acţiunilor pozitive şi a unei vieţi normale.  
Lipsa de libertate fizică, metode de manipulare mentală cu ajutorul mass media, a politicii şi religiilor. Şi toate acestea transformă omul liber în sclav pe toate planurile.Trist dar adevărat! Nesupunerea faţă de legile "lor" te face antisocial.  
Tot ce se întâmplă în lume de foarte multă vreme este pentru disconfortul şi lipsa de resurse a marii majorităţi în favoarea unei minorităţi, aşa zise "elite" mondiale.  
Războaie, foamete, boli create în laboaratoare, lipsa de educaţie, deteriorarea relaţiilor dintre oameni sau rase. Lucrurile rele şi nefolositoare, promiscuitatea, banii şi setea bolnavă pentru putere cu toate derivatele ei sunt ridicate la rang de supremaţie.  
Rasa umană este în stadiu degenerativ dar orice ciclu are un sfârşit pentru a face loc unui alt ciclu nou care să echilibreze balanţele.  
Nu toţi oamenii percep sau simt schimbările la acelaşi nivel sau intensitate pentru că vibraţia şi gândirea fac diferenţa.  
Lucrurile merg din rău în mai rău însă nimic nu-i veşnic, totul e în continuă schimbare, asta-i una din legile universului.  
Dar dacă nu ne schimbăm pozitiv, la nivel individual nici lumea nu va evolua. Omul a fost creat pentru om, să lupte împreună pentru o lume mai bună şi mai frumoasă nu să lupte om contra om. Noi, oamenii suntem diferiţi pentru că venim din locuri diferite însă suntem creaţi la fel, pe acelaşi tipar şi acelaşi plan.  
Multă lumina şi armonie!  
 
Camelia Constantin  
 
Referinţă Bibliografică:
Schimbarea / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2024, Anul VI, 16 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!