AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Relatare >  Ochii goi ...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ce te motivează?  
Poţi obține orice dacă îţi doreşti cu adevărat. Ai muncit din greu pentru a te dezvolta emoțional și spiritual iar munca pe care ai făcut-o în aceste domenii va fi răsplătită. Viitorul poate fi luminos.  
Păcat că există oameni care nu înţeleg sau nu iau în considerare ce le transmite propriul suflet şi îl inchid în temniţele întunecoase ale nesiguranţei, uitând-ul sau ignorând strigătele sale de libertate şi dorinţa de contopire cu alt suflet.  
Degeaba le explici ... nu vor înţelege pentru că nu le pasă sau pur şi simplu nu pot trăi acel sentiment minunat de iubire dublată de încredere. Nu pot lupta cu prejudecăţile lor sau ale celorlalţi, cu temerile şi mentalităţile depăşite de timp.  
Nu pot iubi, nu vor să fie iubiţi pentru că le e teamă, să nu piardă acea libertate iluzorie, greşit înţeleasă, o linişte prevestitoare de furtună, dublată de nepăsare şi ignoranţă.  
Se mulţumesc doar cu puţin şi pierd pe termen lung.  
Sufletul lor pustiu priveşte lumea cu ochii goi ai unui strigoi.  
 
Cami Constantin  
aprilie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Ochii goi ... / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1557, Anul V, 06 aprilie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!