AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Relatare >  După furtună
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Orice furtună, oricât de devastatoare ar fi, are un sfârşit.  
Prezentul se arată luminos şi plin de speranţe. Trebuie doar să recunoşti şansa oferită, să o întâmpini .  
Circumstanţele actuale favorizează creşterea spirituală şi consolidarea credinţei tale, îndeplinirea visurilor, dorinţelor si mai ales existenta unui suflet pereche doar pentru tine.  
Sufletul care deşi a cunoscut dezamăgirea, trădarea, îşi recapătă curajul de a spera şi visa la o viaţă fericită alături de o persoană specială, destinată ţie. Firea ta sensibilă nu ar putea face faţă unei noi dezamagiri.  
Eşti pe punctul de a lua o decizie cu privire la o nouă iubire.  
Pe de o parte îţi doreşti ca o relaţie să se materializeze pentru că atunci vei avea mai multă stabilitate şi siguranţă, pe de alta parte, însă, intuiţia şi experienţa îţi sugerează că preţul unui eşec ar fi de nesuportat.  
Dar ... nu rişti ... nu câştigi!  
Orice ai decide, trebuie să îţi asumi şi să iei in calcul că pentru a dobândi fericirea cu tot ce înseamnă ea trebuie să perseverezi, să oferi ... nu doar să primeşti.  
Calea în aceste timpuri de incercare este puterea deciziei.  
După furtună apare curcubeul.  
 
Camelia C  
octombrie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
După furtună / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1374, Anul IV, 05 octombrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!