AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Scrieri >  Unii ... unele
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Unii bărbaţi au impresia că atunci când o femeie îi place e deajuns şi devin plictisitori prin pasivitate, indiferenţă, neimplicare. Nu mai fac nimic deoarece nu-şi dau seama că atunci începe magia .... cu jocurile frumoase ale minţii, dorinţa de a-l surprinde mereu pe celălalt cu gesturi sau lucruri frumoase, mici surprize, o vorbă spusă din inimă ...  
Au senzaţia, că li se cuvine tot sau că aşa păstrează controlul asupra unei femei.  
Teama de adevăr, de sinceritate, de sentimente.  
Unele femei umblă cu tot felul de tertipuri doar, doar, să pună mâna pe vreun oropsit al sorţii şi să-l bage în rândul lumii, pentru a avea un bou de muls şi mai mulţi tauri pe lângă, care să compenseze minciuna şi falsitatea unei aşa zise convieţuiri.  
Prea multă improvizaţie, acolo, unde ar trebui ca viaţa să fie un spectacol cu profesionişti nu o piesă proastă de teatru jucată de actori netalentaţi.  
Peste toate acestea cortina unui cuvânt mut.  
Camelia C  
septembrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Unii ... unele / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1348, Anul IV, 09 septembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!