CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Fragmente >  


Autor: Boris Mehr         Publicat în: Ediţia nr. 1328 din 20 august 2014        Toate Articolele Autorului

Experienţa Marelui Fuck
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Experienţa Marelui Fuck 
  
Era un indian cu nume ciudat, albii l-au poreclit Fuck prin prescurtare de la Hamurarifuckuiama. Omul a înţeles şi a compus un cântecel pe care îl spunea la culcare – fuck,fuck, fuck, sunt şi eu un drac, cool ori bleumarin, eu fuck pe Marlene. Meşterii de azi, calfe şi nomazi, vă salut din mers, fuck şi eu un vers. Unii au râs, alţii l-au scuipat, vorba vine, i-au tras nişte scatoalce pentru nulitatea conţinutului şi inestetica formei, dar confesiuni după atâta infestare, ce mai? Fraza cade greu, ca o pasăre împuşcată în ceaţă, călăul mănâncă îngheţată, se linge pe buze, locul este obişnuit, toţi trăim azi, chiar şi literatura, beţi de soare , ies ocnaşii din Casa Morţii, ca un vis a trecut întunericul orbitor ( nimic despre Mircea C.), greu mă-mpăcam cu minciuna, adică iubesc arta, dar unii ucid artişti, îi lovesc unde se poate, în organele vitale şi suinale, minciuna trăieşte, înfloreşte şi se urcă pe soclu singură, acolo moare, pe veci, uneori, inima seamănă cu un atu ascuns în mânecă, trişaţi , fraţilor, până nu vine Marele Fuck. El mi-a spus că o scoică duhneşte mai dihai decât orice vorbă proastă, deşi nu are nicio vină. Marele Fuck scria şi versuri, reproduc numai două, apoi puteţi dormi în linişte. Unde electrice străbat universul, nori în cădere, fulgere, mersul regelui ielelor taie cărarea, moare micuţul ca lumânarea. Ce melancolice-s ielele noaptea, ele se-nfruptă cu sânge, nu lapte, de prin tufişuri şuieră duhuri, fugi, drumeţule, tu nu te bucuri? Acolo e casa de mult blestemată, acolo a fost cineva violată, fiica vergină de-un rege nebun, eu despre fuck nimic nu mai spun. Marele Fuck a tăcut, s-a scărpinat pe spinare, s-a scalpat singur şi a plecat în Europa.  
  
BORIS MARIAN  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Experienţa Marelui Fuck / Boris Mehr : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1328, Anul IV, 20 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Boris Mehr : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Boris Mehr
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!