AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Accente >  


Autor: Rexlibris Media Group         Publicat în: Ediţia nr. 1372 din 03 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

Rexlibris Media Group - ARTISTĂ CORINA UNGUREANU-KISS DIN NOU PE SCENA FILARMONICII DIN DÜSSELDORF
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Corina Ungureanu-Kiss, muziciană cunoscută în sfera artistică ca şi pianistă, dar şi cu un timbru vocal deosebit, s-a aflat din nou pe scena Filarmonicii din Düsseldorf sub bagheta renumitul dirijor englez Sir Neville Marriner (90 ani) în „Missa în tempore belli” de J. Haydn, cunoscută şi sub numele de Paukenmesse.  
  
Participarea artistei Corina Ungureanu-Kiss la cele trei concerte (24,26 şi 27 septembrie a.c.) s-a datorat atât iubirii sale pentru muzica lui Joseph Haydn, a partiturii cu caracter simfonic de o deosebită profunzime şi frumuseţe, cât şi respectului pe care îl poartă dirijorului. 
  
Sir Neville colaborează încă frecvent cu orchestre renumite din Europa dar şi cu orchestra Academy of St. Martin în the Fields înfiinţată de domnia sa în 1958, cu care a înregistrat muzica filmelor Amadeus şi Titanic. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Rexlibris Media Group - ARTISTĂ CORINA UNGUREANU-KISS DIN NOU PE SCENA FILARMONICII DIN DÜSSELDORF / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1372, Anul IV, 03 octombrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!