CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1894 din 08 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Invitaţie spectacolul incendiar: „Varieté de 7 Stele”!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Cele mai frumoase, renumite şi talentate interprete din Rep. Moldova vin la Bucureşti!  
Joi 31 martie 2016, ora 19.00, la CIRC&VARIETÉ GLOBUS vă invităm la un spectacol incendiar de muzică şi dans cu: NATALIA BARBU, NATALIA GORDIENKO, ALEXANDRA SHINE, DIANNA ROTARU, KARIZMA, EVELYN şi celebra trupă de dans din Chişinău, TEODOR BALET / BLACK & WHITE.  
Cele mai frumoase, talentate, premiate şi renumite interprete din Rep. Moldova vor fi protagonistele unui spectacol de divertisment unic ce va da startul unei serii de evenimente cu titlul „Varieté de 7 Stele" prin care organizatorii vor promova în România cei mai importanţi artişti din Republica Moldova.  
„Prin acest prim spectacol dorim să dezvoltăm o punte de legătură între cele două ţări care vorbesc aceeaşi limbă şi mai ales să îi aducem mai aproape pe reprezentanţii comunităţilor de moldoveni din Bucureşti şi nu numai” – spun organizatorii. Toate detaliile și informațiile le regăsiți aici: https://www.facebook.com/varietede7stele  
 
Biletele la spectacol pot fi achiziţionate online prin reţeaua Bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele INMEDIO semnalizate BILETE.RO, în Magazinele GERMANOS și la casele de bilete ale CIRC&VARIETÉ GLOBUS. http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=8597  
Preţ bilete:  
Categoria I : 100 lei  
Categoria a II-a : 80 lei  
Categoria a III-a : 50 lei  
Pentru elevi, studenți și pensionari se acordă reducere în baza unui act doveditor. Prețul unui astfel de bilet este 25 lei și se poate fi achiziționat la casieria Bilete.ro din incinta Hotel Ibis Gara de Nord sau la casieria CIRC&VARIETÉ GLOBUS.  
 
Natalia Barbu s-a născut pe 22 august 1979 în localitatea Bălți, Rep. Moldova.  
„Copilăria am petrecut-o la bunici, într-un sat pitoresc din nordul Moldovei, sat înconjurat de păduri pe care le-am colindat ascultând frumosul cântec al păsărilor. Bunicul Nicanor, un om de excepţie mi-a marcat profund personalitatea. Mi-a educat dragostea şi respectul pentru oameni, natură şi tot ce e frumos pe lumea asta. El avea convingerea că voi ajunge artistă şi mă susţinea numindu-mă mereu «artista tâcăi»”  
A absolvit în 1992 cursurile Școlii nr. 1 din Rezina și Școala de Muzică din Râbniţa, clasa de vioară. „De la 7 ani am trecut cu părinţii la Râbniţa - zonă a conflictului nistrean, fiind nevoită să fac şcoala în limba română în oraşul Rezina de pe celălalt mal al Nistrului. În perioada războiului de pe Nistru mergeam la şcoală sărind peste baricade, urmărită de automate şi soldaţi”.  
Natalia Barbu a urmat cursurile Liceul „Victor Hugo” din Stăuceni (1992-1994) și pe ale Colegiului Naţional de Muzică „Ștefan Neaga” din Chișinău (1994-1998), unde, între 1999-2001 a fost studentă la Academia de Muzică „Gavriil Muzicescu” (vioară). În 1998 a fost violonistă în orchestra de muzică populară „Mugurel”, apoi a devenit solista formației „Milenium”. A lansat aproape 30 de single-uri și albumele „Intre ieri si azi” (2001), „Zbor de dor” (2003), „Sunt fată de măritat" (2009, album de muzică populară alături de Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”), „Fight - Best of Natalia Barbu” (2009). A mai colaborat cu „HaHaHa Production și Studio 26” (SUA), cu trupele Play&Win, Sistem, Mike Diamondz, Alex Calancea Band, Trigon ș.a.  
În 2001 a primit titlul de Maestru în Arte al Rep. Moldova, iar în 2011 cel de Artisă a Poporului. Între anii 2000 – 2002 a fost prezentoare TV la Telebingo Show. În 2005 semnează cu casa de discuri Cat Music, iar în 2010 cu Media Pro Music. În anul 2007 a reprezentat Rep. Moldova, cu piesa „Fight”, la finala EUROVISION de la Helsinki, și s-a clasat pe locul 10. În 2014 a susținut concertul solo „Te iubesc” la Palatul Național al Culturii din Chișinău. A efectutat turnee în Italia, Grecia, Portugalia, Rusia, Canada, SUA, Portugalia, Franta ș.a.  
Natalia Barbu are un palmares impresionant:  
1993 – Premiul I la Concursul republican al tinerilor violoniști, Chișinău, Rep. Moldova; 1998 – Premiul I la Concursul de interpretare „Mihaela Runceanu”, Buzău, Marele Premiu și Trofeul Festivalului, Miss Festival și Premiul Presei la Concursul de interpretare „Mamaia ‘98”, Marele Premiu și Trofeul Festivalului la Concursul de interpretare „Maluri de Prut”, Chișinău, Rep. Moldova, Premiul Mare si Trofeul festivalului; 1999 – Premiul II Concursul Internațional de Interpretare „More Druziv”, Yalta, Ukraina, Premiul FIDOF Concursul Internaţional de Interpretare „Slavianskii Bazar” - Vitebsk, Bielorusia, Premiul I cu Formaţia „Milenium” la concursul Internaţional a tinerelor talente (Mensk, Bielorusia) ; 2000 – Premiul I la Concursul Internaţional de Interpretare „Slavianskii Bazar” Kiev, Ukraina ; 2003 – premiul „Moldstar” pentru cea mai bună interpretă și „sex simbolul” anului; 2010 - 2011 – Locul II la preselecţia Naţională Eurovision cu piesa „Let’s jazz” (locul I a fost ocupat de formația „Zdob si Zdub”); 2014 – Premiul “Vocea anului” – Revista Vip Magazin.  
 
Rusoaică de origine (mama sa e originară din Murmansk), Alexandra Shine (Alexandra Goremichina) s-a născut și a crescut în Chișinău. Este cântăreață, dansatoare și coregrafă. A fost și este influențată de muzica și stilul lui Kylie Minogue, Beyonce, Lady Gaga, Madonna, Britney Spears...  
Tatăl său, Iuri (și l-a pierdut când avea 13 ani) a fost inventator, membru al Academiei de Ştiinte din Republica Moldova, cu peste 30 de inventii in biofizică, iar mama sa, Ludmila a lucrat la un institut de cercetări din Siberia. Deși a absolvit Academia de Studii Economice din Chișinău, Alexandra și-a ales cariera artistică, fiind cunoscută mai ales pentru activitatea sa în cadrul trupei Teodor Ballet.  
În 2009 a avut un grav accident auto și de atunci nu mai dansează, dar cântă, având numeroase proiecte muzicale printre care și cel solo, Alexandra Shine Project. A lansat două single de mare succes: „Play that game” (2012) și „Dancing Home” (2014).  
În 2010 înființeză trupa „The Hot Diamonds” și s-a lanzat în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la PRO TV.  
„Imi plăcea să cânt, şi în clasa întâi eu singură am mers la profesorul nostru de muzică şi-l imploram să mă primească în cor. Din păcate el a ruinat visul meu, spunând că nu am nici o şansă. Mai târziu am aflat că nu avea dreptate. Am fost un copil raţional şi m-am gândit că dacă nu pot să cânt, trebuie să fac altceva şi am ajuns la teatru de pantomimă şi clounadă pentru copii. Acolo am petrecut multe clipe frumoase. Am făcut multe spectacole, am participat la diverse emisiuni tv şi concursuri. Dar se pare că nu a fost suficient pentru mine. Şi vroiam foarte mult să încerc şi arta dansului. La 15 ani, am intrat într-o echipă celebră din Moldova de dansuri sportive. Am început foarte târziu. În mod normal copii vin la 6-8 ani. Dar mi-a plăcut atât de mult că peste un an deja am ajuns în trupa de bază. Am participat la mai multe campionate mondiale şi europene,am câştigat medalii. A fost foarte frumos. Am devenit un sportiv de performanţă” - a declarant Alexandra Shine pentru Cancan.ro.  
In 2014 a participat la Masterchef (Pro TV) şi a demonstrat că pe lângă calităţile de cântăreaţă şi dansatoare are talent şi la gătit. „Cel mai mult îmi reuşesc bucătarie rusească, supe, sosuri, deserturi. Aş spune că sunt obsedată, să gust, să încerc, să inventez reţete. Înainte de culcare citesc cărţi culinare şi deja mă gândesc ce aş face pentru micul dejun. Şi visez să am şi un local al meu, cu mâncare care îmi place mie”, a spus cea care în 2015 a participat și la „Românii au talent” alături de partenerul său, Teodor Rădulescu (Teodor Show Ballet). După un număr spectaculos de dans, Alexandra Shine şi trupa de balet a primit patru de DA.  
 
Natalia Gordienko este originară din Chișinău. Simte că s-a născut pentru a fi pe scenă, iar primele show-uri le-a avut atunci când era foarte mică în faţa familiei. A studiat pianul timp de 7 ani, având un program foarte strict de studiu.  
Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău (sectia Pop si Jazz Vocal), Natalia a cucerit zeci de premii la festivaluri și concursuri de interpretare, naționale și internaționale.  
În 2006 a fost prezentă în finala EUROVISION, în duet, ca reprezentant al Greciei, iar în 2008 a cucerit Medalia de Aur pentru vocea anului la Concursul internaţional „World Championship of performing arts” din SUA (Los Angeles, Hollywood).  
Anul 2009 a fost un an al provocărilor, dar şi al succeselor pentru Natalia. Pe lângă genurile muzicale diverse pe care le-a abordat, Natalia a fost și DJ - DJ Tasha, într-un proiect concurs numit Star DJ, la care a obţinut premiul. I.  
După succesul celor două albume „Time” (2010) şi „Cununa de flori” (2011), Natalia a susținut sute de concerte în Moldova şi în străinatate. A cucerit scenele din America, Europa, fostele state CSI şi statele Baltice, cu toate ipostazele sale artistice (de la artist interpret la DJ Tasha, un concept de succes al artistei), dar nu se opreste aici. În 2015 cu „Summertime”, un nou single semnat de Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, Natalia își doreste să cucerească întreaga lume, dar mai întâi Bucureștii, pe 31 martie 2016.  
Pentru succesul său remarcabil în domeniul artelor, Natalia a fost distinsă cu titlul de „Artist special al Republicii Moldova” prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, devenind astfel cel mai tânăr artist care a primit acest premiu.  
A cucerit Trofeul Festivalului Jurmala (2003) și un loc I (2007), Premiul I la Festivalul Internaţional de muzică pop Sevastopol - Yalta (2004), Medalia de Argint la Festivalul International Delphic Games (2004, Muzica Pop), Locul I la Festivalul „Două inimi gemene, in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici” (2004), Locul I la Festivalul Internaţional „Cântecele lumii” ( 2005), Trofeul concursului internaţional de muzică pop „Pământul nativ” (2006), Locul I la Slavianski Bazaar (2006) ș.a.  
 
Dianna Rotaru este cântăreață, actriță și prezentatoare TV.  
A urmat între anii 1993 – 1998 Şcoala de Arte „V. Poleakov” din Chişinău, iar între 2001-2006 a fost actriţă la Teatrul Republican „Luceafărul” din Chișinău.  
În 2005 a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, (specialitatea actor de teatru şi film), apoi a urmat o carieră în radio (Vj la postul de Radio „Plai”, 2006-2008), TV (prezentatoare a emisiunii „Cartierul Tinereţii” pe TRM, 2005 – 2006, prezentatoare la Noroc Tv, 2008 – 2010, emisiunea „Comorile Țării” pe TNT si TV7, emisiunea „Acasă la noroc” la Noroc Tv, 2010 - 2012), film (debut în filmul „9 tăceri”, 2005, "Culorile", 2013).  
A prezentat finalele Eurovision Song Contes Rep. Moldova din 2010 și 2011, ediția a 6-a Galei „Potcoava de aur” și concursul național „Șlagărul anului” (2011), concursul național „Șlagărul anului” (2015) ș.a.  
Din 2013 este Ambasadorul al organizaţiei nonguvernamentale CCF Moldova, iar în 2014 a devenit Ambasadorul unui mod de viaţă sănătos în cadrul proiectului „Caravana Antidrog" București. În același an a fost numită Director Relaţii Internaţionale AIA România (Alianţa Internaţională Antidrog). A lansat albumele „Numai cu tine" (2003), „Chitara Maitza" (2009), „La vita e bella" (2014), „Jucătorul” (2014), „La vita e bella” (2015).  
Și Dianna Rotaru a cucerit numeroase titluri, premii și trofee: Premiul I la Festivalul - concurs internaţional de muzică uşoară „Două inimi gemene” cu melodia „Mi-e dor de voi părinţi” (2004), Premiul II la Festivalul - concurs „Veniţi cu noi în vis” cu melodia „Rămâi” (2003), „Actrița anului” (2005), „Cea mai frumoasă și sexy voce radio” (2008), „Prezentatorul anului" (2010), „Cea mai stilată femeie a anului" (2011), „Vocea anului" (2013), Discul de aur pentru albumul „Chitara Maitza" (2009), „Şlagărul anului" pentru melodiile „Sunt Dianna ta" (2008), „Honey" (2010) „Te chem" (2012), „Am plecat " și „La vita e bella" (2013), „Ghinion in dragoste ” (2014), „Hamiley” și Vip Fashion Artist (2015) .  
Între 2001 – 2006 a cântat în formația „Savana”, iar între 2009 - 2013 a fost solistă a trupei „Provincialii”. Tot în 2009 a participat la preselecţia finală, etapa naţională, a concursului Eurovision, cu melodia „I’m missing you”.  
 
Karizma (Olga Fesenco) este o interpretă de muzică pop - dance originară din Chișinău. S-a născut pe 3 ianuarie 1988 și a început să cânte la o vârstă fragedă. A studiat curusrile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.  
A participat la diverse festivaluri internaționale din România, Ucraina, Turcia, Belgia, Franța, Spania, Italia și Canada și a obținut premii la numeroase festivaluri: locul II la „Steluțele Mării”, (România, 2003), Locul III la „Perlele Berlinului” (Germania, 2003), Locul II la „Kaunas 2004”, (Lituania, 2004), Locul II la „Micul Prinț” (Rep. Moldova, 2004), Locul II la „Opus Buen Viaje” (Spania, 2006).  
În septembrie 2005 a participat la Seara Basarabenilor la festivalul „Cerbul de Aur”.  
Are la activ colaborări cu compozitori și textieri binecunoscuți: Mihai Dolgan, Marian Stîrcea, Georgeta Voinovan, Corina Boahe, Andrei Strîmbeanu, Efim Krimerman ș.a.  
În 2009 Olga Fesenco și-a ales numele de scenă Karizma și în același an a câștigat Marele premiu la Festivalul de la Mamaia. Tot în 2009 ea a lansat single-ul „On&On", iar în anul următor a lansat primul ei videoclip pentru piesa „On My Way". În 2011 Karizma a lansat un nou single de success intitulat „I'll Give It Away”. A participat la selecțiile naționale din Rep. Moldova pentru Eurovision Song Contest în 2005 („Un sărut”), 2008 ( „We are One” –locul I), 2009 („A Flight to the Light" –locul 2), 2011 („When Life is Grey”– cel mai mare punctaj din partea publicului) și 2013 („Never Fall Again”).  
A lansat single-urile: 2005 – „Un sărut"; 2008 – „We Are One"; 2009 – „A Flight to the Light"; 2009 – „On & On"; 2010 – „On My Way"; 2011 – „When Life is Grey"; 2011 – „I'll Give it Away"; 2013 – „Never Fall Again" (feat. Cristina Croitoru)  
 
Evelyn - EVELINA VIRLAN este interpretă, prezentatoare tv, fotomodel. A participat la trei concursuri de frumuseţe, iar la „Miss Moldova” a cucerit trei titluri – „Miss Fitness”, „Miss L’Oreal” şi „Miss Love to Shine”.  
S-a născut pe 8 mai 1993 și a absolvit liceul cu profil de arte „Elena Alistar", clasa de actorie. Este studentă la Academia de Studii Economice din Chișinău, Rep. Moldova, Facultatea de Turism.  
Cântă de la vârsta de 10 ani și este laureată a peste 30 concursuri internaționale şi naționale. Patru ani la rând a participat la finalele preselecţiei naţionale a concursului Eurovision în calitate de back-vocalistă a mai multor interpreţi. A prezentat preselecţia naţională Eurovision Junior; a devenit, la 16 ani prezentatoarea emisiunii muzicale petru copii „Ring Star” la postul TV Moldova 1.  
Este deţinătoarea a 8 Trofee și premii I la festivalurile/concurs Steaua Chișinăului, Yalta, Sevastopol, Ploaia de stele și câștigătoarea primei ediţii a concursului „Mademoiselle Aquarelle".  
Este de patru ani moderatorea Eurovision-ului. A prezentat și a moderat numeroase concerte și spectacole; a lansat câteva piese de mare success (Moon inside your eyes, Charlie – primul single, Out of Your Life), are două duete de succes cu Arsenium (”You can be free”) si cu Lexter (”Lovers Cry”)  
 
Teodor Balet Show și „Black & White” este primul studiou de dans – „Teodor”, apărut în 1993, singurul profesor, până în 1997, fiind fondatorul trupei, Teodor Rădulescu. Studioul oferea lecții de dans în diverse stiluri; succesul nu a întârziat să apară, astfel că, în fiecare lună, pragul studioului de dans era trecut de 800 de elevi. De-a lungul anilor, Şcoala de dans „Teodor” a pregătit sute de dansatori profesionişti care activează pe toate continentele şi în zeci de țări. În România, cele mai vestite trupe de dans au în componență dansatori pregătiți de Teodor Rădulescu și de profesorii de la „Teodor Dance Studio", cea mai renumită din industria dansului. Dar, în apogeul succesului și faimei, în anul 2010 Teodor Rădulescu a avut o periodă mai complicată, cu grave probleme de sănătate care l-au demotivat total și i-au impus să întrerupă activitatea. Cei peste 60 de dansatori și peste 20 de profesori din trupă s-au reorganizat și au format trei trupe de dans mai mici si alte 4 şcoli de dans. Una dintre aceste trupe este „Black & White” în frunte cu Iulian Țurcanu, fost solist în Teodor Show Balet. Ambele trupe colaborează excelent.  
Între timp Teodor Rădulescu este producător și s-a stabilit la Bucureşti cu o parte a membrilor trupei si activează în domeniul organizărilor de evenimente, al producţiei muzicale sau coregrafiei.  
În cifre, Teodor Balet Show ar însemna: peste 20 de ani de istorie (fondat în 1993), peste 1000 de spectacole prezentate în ultimii 10 ani, recorduri cu peste 300 de dansatori pe o scenă la un spectacol, peste 1000 de costume la fiecare spectacol, peste 20 000 de costume create în ultimii 10 ani, spectacole prezentate în peste 20 de ţări sau peste 500 de coregrafii create de-a lungul timpului. Este trupa cu cea mai mare varietate de stiluri de dans: Latino, Bolroom, Jazz, Modern, Contemporan, R&B, Street-Dance, Hip Hop, Flamenco, Afro, Tango, Burlesque, Cabaret, Folclor. Are discipoli în trupe din întreaga lume: „Dancing with the Stars” - Australia, „Burn The Floor”, „Saturday Night Fever” Musical - SUA, „Moulin Rouge” și „Lido” Paris și în alte showuri și proiecte de dans din peste 20 de țări…  
 
„Black&White” este un concept sub egida căruia activează un studio de dans unde se pregătesc peste 400 de copii și adulți zilnic. Există și o trupă de bază „Black & White Ballet” alcătuită din dansatori profesioniști și coregrafi, care participă la diferite evenimente de talie națională din Rep. Moldova și nu numai: „Șlagărul anului” (toate edițiile), „Eurovision”, „Fabrica de Staruri”, proiectul „Din inimă”, concertele de Ziua Orașului și alte evenimente organizate de Primăria Municipiului Chișinău. Membrii trupei au fost finaliști ai proiectelor „Moldova are Talent” și „Românii au Talent”. „Black&White” colaborează frecvent cu artiști ca: Natalia Gordienco, Karizma, Olea Tira, Alex Calancea, Cristina Pintilie, Cornelia Ștefăneț, Diana Brescan, Felicia Dunaf, Dara, Tania Cerga, Natalia Barbu, Natan, Lidia Isac, formația Akord etc.  
 
Pe 7 noiembrie 2015, în orașul Kazani - capitala Republicii Tatarstan, Federația Rusă, Republica Moldova a fost reprezentată la Campionatul Mondial de Rock&Roll Acrobatic de către Federația de Rock’n’Roll Acrobatic din Republica Moldova (FRRARM) în frunte cu dansatorii din „Black&White” care s-au clasat pe podium. Și asta după antrenamente ce au durat mai puțin de 3 luni, deoarece Federația de Rock and Roll Acrobatic în Republica Moldova a fost înregistrată în ianuarie 2015, la inițiativa lui Iulian Țurcanu, Președinte FRRARM. Mai mult, în acest an, Adunarea Generală a Confederației (WRRC – General Meeting 2016) va avea loc în perioada 10 - 13 martie, la Chișinău, cu participarea reprezentanţilor a peste 30 de ţări. Iulian Țurcanu în prezent unul dintre cei mai buni dansatori și coregrafi din Rep.Moldova, laureat cu premii naționale, fiind și cel mai activ și de succes din această industrie.  
 
Referinţă Bibliografică:
Invitaţie spectacolul incendiar: „Varieté de 7 Stele”! / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1894, Anul VI, 08 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!