AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1819 din 24 decembrie 2015        Toate Articolele Autorului

ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un Nou CONCERT ANDRÉ RIEU la Bucureşti, ÎN 2016  
11. iunie 2016 – 20.30 – Piaţa Constiuţiei  
Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, 22.12.2015, ora 10:00  
 
Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist şi compozitor André Rieu îşi respectă promisiunea şi anunţă cu bucurie noul său concert de la Bucureşti.  
Regele Valsului, André Rieu alături de Orchestra Johann Strauss va concerta sâmbătă, 11 iunie 2016 în Piaţa Constituţiei din capitală, începând cu orele 20:30.  
Piaţa Constituţiei va deveni „Centrul Universului” şi în anul 2016. Aşa a descris celebrul violonist André Rieu locul care în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puţin de şapte concerte susîinute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.  
Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu „Live în Bucureşti”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaş, fapt ce influenţează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.  
Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.  
Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piaţa Constituţiei vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârşit. Un concert de înaltă ţinută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie.  
Biletele vor fi puse în vânzare începand de marţi, 22.12.2015, de la ora 10:00, în reţeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online pe www.eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, între 160 şi 800 lei.  
 
Nicoleta ION  
Art Nation Media  
PR Manager  
Tel: 0729/97.94.93  
 
Referinţă Bibliografică:
ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016 / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1819, Anul V, 24 decembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!