CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1748 din 14 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

Succes extraordinar în Israel al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a participat în perioada 7 – 12 octombrie 2015 la un turneu în Israel unde a susţinut trei reprezentaţii cu spectacolul muzical – umoristic „ŞALOM, TĂNASE!”.  
Primul succes al trupei bucureștene a fost înregistrat cu ocazia reprezentanției de la Kiriat Haim (lângă Haifa), sala „Beit Nagler” fiind arhiplină. Sute de reprezentanți ai Diaspora, români și evrei de origine română mari iubitori ai Revistei, gen unic în lume au venit să își vadă și să își aplaude idolii în frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru și Sanda Ladoși.  
Au urmat cu același uriaș succes spectacolele susținute la Beer Sheva (sala „Merkaz Hațeirim”) și la Tel Aviv (sala „Beit Zionei America” – Keren Hayesod Switzerland Youth Center for Culture and Arts)  
„ŞALOM, TĂNASE!” este un spectacol muzical – umoristic de excepţie cu un ansamblu de peste 35 de artiști, într-o feerie de costume, muzică, dans şi voie bună… „ca la TĂNASE”, cu o distribuţie de zile mari: actorii Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, interpreţii Sanda Ladoși, Daniela Tănase, Bianca Sârbu; Tatiana Fecioru - moment acrobatic şi Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (coregrafia: Cornel Popovici). Conducerea muzicală a aparţinut compozitorului şi dirijorului Dan Dimitriu, iar regia artistică a fost semnată de Alexandru Arșinel.  
În pauzele spectacolelor au fost prezentate cărţile „Alexandru Arşinel. De la Dolhasca pe Calea Victoriei”, „Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche” de Aurel Storin şi „Alexandru Arşinel. Şi a fost mâna lui Dumnezeu” de Oana Georgescu. Toate cele trei volume au apărut la Editura Allfa, parte a Grupului editorial ALL.  
Turneul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti a fost realizat cu sprijinul PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUCUREŞTI și al Asociației Scriitorilor de Limba Română din Israel (președinte Doina Meiseless).  
Parteneri: TAROM  
 
La sfârșitul acestei săptămâni, la Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33) sunt programate spectacolele:  
Vineri, 16 octombrie 2015, ora 19.00  
„PIEI, DRACE!”  
Sâmbătă, 17 octombrie 2015, ora 19.00  
„AER BUN! DE HERĂSTRĂU!”  
Duminică, 18 octombrie 2015, ora 19.00  
„VIVAT REVISTA!”  
 
Referinţă Bibliografică:
Succes extraordinar în Israel al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1748, Anul V, 14 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!