CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1545 din 25 martie 2015        Toate Articolele Autorului

„Cenușăreasa” - spectacol suplimentar în cadrul Campaniei Naţionale „Artiștii pentru Artiști”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cererea publicului, conducerea Operei Comice pentru Copii a decis programarea unei reprezentații suplimentare cu baletul „Cenușăreasa” - sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 13:00 - după ce biletele pentru prima reprezentație, cea de la ora 11.00 s-au epuizat în numai câteva zile de la punerea în vânzare pe platforma bilete.ro.  
 
Ambele reprezentații, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu (Opera Comică pentru Copii a reluat astfel unul dintre cele mai apreciate spectacole de balet din repertoriu), fac parte din Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”, la care Opera Comică a aderat începând cu această stagiune. Inițiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” are menirea de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici, cu probleme de sănătate, din toată ţară.  
 
Această campanie socio-culturală se derulează anual în perioada martie - aprilie și este un omagiu adus solidarităţii teatrale, pe 27 martie fiind sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului.  
 
„Suntem bucuroși că publicul înțelege și sprijină activ acest demers socio-cultural de onoare, inițiat de UNITER. Doar împreună putem contribui la îmbunătățirea existenței celor care, o viață întreagă, și-au pus sufletul în slujba aplauzelor. Acesta este modul nostru de a le arăta că îi sărbătorim și că ne mândrim cu ei.” - a spus soprana Felicia Filip, managerul instituției. „Sufletele sensibile dobândesc vigoare împreună. Participăm cu bucurie la această inițiativă, având convingerea că împreună putem aduce un zâmbet pe chipul, dar și în sufletul unor artiști, acești copii frumoși ai templului pe care, uneori, îl numim teatru.”.  
 
„Prietenii adevăraţi, precum este doamna Felicia Filip, sunt cei care îţi oferă cele mai frumoase şi calde surprize. Gentilă şi frumoasă la suflet cum este şi în fiinţă, mi-a făcut o mare bucurie când m-a sunat şi mi-a propus ca şi Opera Comică pentru Copii să joace un spectacol în beneficiul Campaniei «Artiştii pentru artişti». Bun venit în familia UNITER!” - a declarat Ion Caramitru, preşedinte UNITER.  
 
Vânzări record în ultima lună la Opera Comică pentru Copii  
 
Luna aceasta marchează un succes de casă pentru Opera Comică pentru Copii: la încheierea celor 17 reprezentații ale musical-ului „Peter Pan”, care a avut premiera pe 13 februarie 2015, rezultatele sunt grăitoare: 6.719 bilete vândute şi 7.208 spectatori prezenți în sală. Astfel, acesta a devenit primul spectacol cu grad de ocupare 100% din palmaresul instituției.  
 
De asemenea, începând cu 24 martie 2015, spectatorii pot achiziționa deja bilete la cele 16 reprezentații ale următoarei premiere din stagiunea curentă: opera „Flautul fermecat”, a cărui regie este semnată de Cristian Mihăilescu și va avea premiera oficială pe 24 aprilie 2015..  
 
Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește alte două noi producții: „Fetița cu chibrituri” (balet, premiera pe 5 iunie) şi „Aventurile Baronului Münchhausen”, de Dan Dediu (operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”).  
 
PROGRAMUL reprezentațiilor OPEREI COMICE PENTRU COPII:  
 
Musicalul „PIMPIONE”:  
 
• Luni: 23, 30 martie, ora 11.00  
 
• Marţi: 24, 31 martie, ora 11.00  
 
• Miercuri: 25 martie, 1 aprilie, ora 11.00  
 
• Vineri: 27 martie, ora 18.00  
 
Baletul „CENUȘĂREASA”:  
 
• Sâmbătă 28 martie, orele 11.00 și 13.00  
 
Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilete.ro - cu 48 de ore înainte de spectacol - și de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16) - cu o oră înaintea începerii spectacolului - în limita locurilor disponibile.  
(Text editat de către Aurel V. ZGHERAN)  
 
 
Referinţă Bibliografică:
„Cenușăreasa” - spectacol suplimentar în cadrul Campaniei Naţionale „Artiștii pentru Artiști” / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1545, Anul V, 25 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!