CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1496 din 04 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

Julio Iglesias. Din nou în România, la Bucureşti şi Cluj, în luna mai
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dovadă a faptului că Julio Iglesias este foarte iubit în România e primirea cu voluptate a concertelor celebrului artist, organizate în manieră de vigoare indiscutabilă, rod al forţei factice de atragere a publicului de către organizatori, un element de lege lăuntrică a succesului oricărui spectacol în care e încorporată colaborarea corespunzătoare şi eficientă. Tot ce ţine de desfăşurarea unui astfel de eveniment începe de la promovarea lui şi se termină cu actul final al ultimei clipe de evoluţie pe scenă a artiştilor.  
 
Rosturile primordiale ale promovării sunt acelea de a vesti bucurii, ca evocaţii ale unei plăceri ce-l aşteaptă pe public în sala de spectacole. Drept semn de preţuire a preferinţelor publicului, de care se leagă importanţa promovării spectacolelor, vine de la Eventim Bucureşti, prin PR Specialist Nicoleta Ion o veste fericită pentru admiratorii lui Julio Iglesias: „ După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunţată public, artistul a făcut un prim pas şi a inclus România în programul turneului «World Tour» 2015”, anunţând astfel două concerte. Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor va susţine un nou concert în data de 20 mai la Sala Palatului din Bucureşti, organizat de «Arta Scenei», urmând ca la doar două zile distanţă, mai exact pe 22 mai, să-i mai încânte pe toţi admiratorii din Ardeal cu o altă reprezentaţie de proporţii, găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi organizată sub egida «Quantum Media»”.  
 
Aşadar, în măsura de aur a spectacolelor galante, revine pe scenele româneşti Julio Iglesias! „Nu e recunoştinţă mai mare pentru viaţa unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost şi altădată!”, declară artistul spaniol. Într-o comparare analitică şi evolutivă a spectacolelor care bucură publicul român dedat atracţiilor melosului de cea mai înaltă valoare, un nou concert cu Julio Iglesias exemplifică eminentul desăvârşit al unui act artistic superior, organizat în România, care nu face altceva decât să întregească o salbă anuală de spectacole la treaptă calitativă neegală cu altele. Locul unui asemenea eveniment nu este decât la efigia scenelor din România şi de oriunde.  
 
De aceea, interesaţi să aducă în atenţia românilor plecaţi în străinătate, care la data spectacolului cu Julio Iglesias se vor afla în ţară şi şi-ar face timp pentru a-şi acorda o fericire cu ocazia revenirii acasă, venind la spectacol, organizatorii expediază informaţii complete ce privesc în amănunt desfăşurarea evenimentului, atât pentru românii din ţară cât şi pentru cei de peste tot în lume! Fiecare dintre ei se va regăsi pe sine echivalent cu aspiraţiile sale la spectacolul cu magnificul cântăreţ Julio Iglesias. Va fi, neîndoielnic, o ocazie ideală şi spiritualizată, neîntâlnită la orice pas şi în fiecare zi, pentru fiecare din cei veniţi la spectacol. „Nu există loc în lume” menţionează PR Specialist la Eventim Bucureşti, Nicoleta Ion, „unde să nu se fi auzit vreodată muzica sa. Imaginea lui romantică şi prezenţa scenică de un magnetism rar întâlnit în industria muzicală au făcut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colţurile lumii, indiferent de rasă, limbă şi religie. Privilegiate sunt, însă, anumite destinaţii care au reuşit de-a lungul timpului să pătrundă în sufletul marelui artist. Şi, cum România este una dintre ţările care i-au cucerit inima, starul spaniol se bucură de opurtunitatea reîntâlnirii cu publicul cald de aici, compensând de fiecare dată cu experienţă unică, plină de emoţie şi pasiune, sentimente transmise prin interpretările sale inegalabile, în concerte live de neuitat.  
 
Biletele pentru concertul lui Julio Iglesias, de la Bucureşti, din 20 mai 2015 vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 4 februarie 2015 şi vor fi disponibile prin Eventim, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, iar online prin www.eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de categorie, astfel: VIP - 550lei; Categoria I - 490 lei; Categoria II - 400 lei; Categoria III - 360 lei; Categoria IV - 280 lei.  
 
Aurel V. ZGHERAN (aurel.vzgheran@yahoo.com)  
 
Referinţă Bibliografică:
Julio Iglesias. Din nou în România, la Bucureşti şi Cluj, în luna mai / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1496, Anul V, 04 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!