AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1449 din 19 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Crăciun la Savoy
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” -  
Teatrul de Vară „HERĂSTRĂU”  
Calea Victoriei nr. 33, sector 1, Bucureşti  
www.teatrultanase.ro  
Petreceţi de SĂRBĂTORI la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” !  
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” VĂ INVITĂ la Spectacolul extraordinar „Crăciun la Savoy” cu Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Sanda Ladoşi, Daniel Iordăchioae, Oana Sârbu „Crăciun la Savoy”, un spectacol dedicat special SĂRBĂTORILOR de iarnă de către artiştii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” va avea loc duminică 21 decembrie 2014, ora 19.00 la Sala Savoy (Calea Victoriei nr. 33).  
Din distribuție fac parte Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Ana Maria Donosa, Adrian Enache, Sanda Ladoşi, Daniel Iordăchioae, Oana Sârbu, Alin Gheorghişan, Daniela Tănase, Bianca Sârbu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Iuliana Nistor și vedetele NEXT STAR, Mara Bratu şi Letiţia Roman. Conducerea muzicală este semnată de dirijorul Dan Dimitriu, iar reprizele de dans şi de balet sunt susţinute de Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (coregrafia: Cornel Popovici. Scenografia aparţine Anei Iulia Popov, iar aranjamente muzicale sunt semnate de compozitorul Dan Dimitriu. Regia este semnată de CEZAR GHIOCA.  
•  
Actorul VASILE MURARU joacă rolul principal în comedia „SOSESC DESEARĂ” de Tudor Mușatescu, cea mai nouă premieră a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” „Sosesc deseară”, cea mai nouă premieră a Stagiunii 2014 - 2015, este o comedie spumoasă, savuroasă care se bucură de un mare succes de casă. Scrisă în anul 1931, piesa este descrisă ca „o comedie sentimentală din lumea provincială. Scriitorul râde cu bunătate de inşi cu orizonturi mici, dar cu pretenţii mari, caracterizează nuanţat personaje de efect, amuză şi înduioşează, găseşte poezia sau ridicolul cotidianului şi plasează totul într-o atmosferă de împăcare sufletească” (Virgil Brădăţeanu, „Istoria literaturii dramatice româneşti şi a artei spectacolului”, Vol. I-III, 1966 - 1982).  
Din distribuție, alături de Vasile Muraru, mai fac parte Ana Maria Donosa, Valentina Fătu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Paula Rădulescu și George Ioan Hodor. Regia este semnată de Nae Cosmescu, scenografia și costumele de Ana Iulia Popov, iar ilustrația muzicală de Patricia Prundea.  
Programul reprezentaţiilor cu „Sosesc deseară”: sâmbătă 20 decembrie şi sâmbătă 27 decembrie – orele 19.00.  
 
Mulţumim pentru atenţia și aprecierea acordate evenimentelor şi activităţii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi vă așteptăm la spectacolele stagiunii 2014-2015. Reprezentanţii mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitări de acreditare.  
DIRECTOR: ALEXANDRU ARŞINEL  
DIRECTOR ARTISTIC: VASILE MURARU  
 
BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (Sala SAVOY) - Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminică).  
Preț/bilet Sala Savoy:  
30 RON - Categoria I (Parter, rândurile R1-R10)  
25 RON - Categoria II (Balcon I si II)  
20 RON - Categoria III (Parter, rândurile R11-R14)  
Oana GEORGESCU  
Secretar Literar&PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"  
Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, Bucureşti  
Tel/Fax: 021.312.10.29 / 021.314.19.79  
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com / oanageorgescuro@gmail.com  
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502  
www.teatrultanase.ro  
http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase  
 
(Postare de Aurel V. ZGHERAN şi Oana GEORGESCU) foto: Dragoş Constantin  
 
Referinţă Bibliografică:
Crăciun la Savoy / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1449, Anul IV, 19 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!