AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Modele >  


Autor: Aura Sapera         Publicat în: Ediţia nr. 1501 din 09 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

Aura SAPERA - ALEXANDRA POPESCU-YORK PREZENTĂ LA SĂPTĂMÂNA MODEI DE LA NEW YORK
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Artistul-designer new-yorkez Alexandra Popescu-York îşi va prezenta recenta colecţie intitulată „Âme de l’artiste” în cadrul celui de-al 21-lea sezon al Săptămânii Modei la New York, duminică, 15 februarie 2015, la ora 6:00 pm, la Hotelul Crowne Plaza Time Square.  
 
Pentru Popescu-York acesta este cel de-al treilea sezon consecutiv al prestigiosului eveniment de modă la care participă. Este singurul artist-designer din cadrul acestui prestigious eveniment care până în momentul de faţă şi-a prezentat simultan o colecţie de modă couture precum şi o expoziţie de picturi.  
 
Născută şi formată în capitala României, Bucureşti, Alexandra Popescu-York şi-a început călătoria în lumea artistică la vârsta de trei ani, influenţată de mama sa. Instruită de renumiţi artişti şi profesori, ea a studiat designul vestimentar şi arta plastică la prestigioasa Universitate de Arte din Bucureşti. Având un bogat palmares de expoziţii şi prezentări de modă pe plan naţional şi internaţional, cu o artă emoţională puternică şi simbolică, stilul unic al Alexandrei Popescu-York construieşte o punte între designul vestimentar şi celelalte arte, punându-şi amprenta în mod remarcabil pe scena modei new-yorkeze prin colecţii memorabile de couture.  
 
Conceptul colecţiei „Âme de l’artiste” este bazat pe ideea că artiştii sunt individualităţi complexe, uneori greu de înţeles, care trăiesc în propria lor lume suprarealistă. Alexandra îşi aduce la viaţă propria viziune prin juxtapunearea diferitelor elemente neconvenţionale, dar creeaza o armonie fără cusur ce caracterizează creaţia vestimentară de clasă.  
 
Colecţia “Âme de l’artiste” transpare prin siluete Art Deco, tehnici de croitorie inovative şi materiale textile sofisticate, un stil unic ce o caracterizează pe artistul-designer Alexandra Popescu-York.  
 
Prezentarea de modă a Alexandrei Popescu-York se va desfaşura în inima New Yorkului, la Hotelul Crowne Plaza Times Square, pe data de 15 Febrarie 2015, la ora 6:00 pm. Pentru mai multe informaţii vizitaţi siteul oficial al Săptămânii Modei la New York: http://www.couturefashionweek.com".  
------------------------  
Aura SAPERA  
6 februarie 2015  
New York City  
 
Referinţă Bibliografică:
Aura SAPERA - ALEXANDRA POPESCU-YORK PREZENTĂ LA SĂPTĂMÂNA MODEI DE LA NEW YORK / Aura Sapera : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1501, Anul V, 09 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aura Sapera : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aura Sapera
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!