AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comemorari >  


Autor: Asociaţia Română Pentru Patrimoniu         Publicat în: Ediţia nr. 1427 din 27 noiembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Asociaţia Română pentru Patrimoniu - COMEMORARE: ARTUR SILVESTRI (19 MARTIE 1953 - 30 NOIEMBRIE 2008)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Se împlinesc, pe 30 noiembrie 2014, 6 ani de la decesul celui care rămâne în istoria literaturii române ca un important scriitor, critic literar, istoric al culturii, editor şi generos promotor al valorilor patrimoniului naţional dar şi un mentor, prieten, sfătuitor, sprijin la nevoie pentru cei care l-au cunoscut, apreciat, iubit şi care resimt şi acum marele gol lăsat în urmă de cel plecat brusc şi mult prea devreme spre eternitate.  
 
Să-l pomenim creştineşte, cu o rugăciune şi o lumânare aprinsă şi, dacă e posibil, participând alături de familie la  
 
SLUJBA RELIGIOASĂ DE POMENIRE  
SÂMBĂTĂ, 29 NOIEMBRIE 2014, ORA 9:00  
la Mânăstirea PASĂREA  
locul odihnei sale de veci.  
 
Să ne rugăm lui Dumnezeu să-l odihnească în pace,  
în Împărăţia Sa!  
 
Cu aceeaşi durere,  
Mariana Brăescu Silvestri,  
soţia împreună cu întreaga familie  
 
Referinţă Bibliografică:
Asociaţia Română pentru Patrimoniu - COMEMORARE: ARTUR SILVESTRI (19 MARTIE 1953 - 30 NOIEMBRIE 2008) / Asociaţia Română Pentru Patrimoniu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1427, Anul IV, 27 noiembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Asociaţia Română Pentru Patrimoniu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Asociaţia Română Pentru Patrimoniu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!