CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Eseuri >  


Autor: Anghel Zamfir Dan         Publicat în: Ediţia nr. 1662 din 20 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

CREATORUL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CREATORUL 
  
Dacă analizăm logic apariţia şi perpetuarea viului, suntem obligaţi să admitem că : Dumnezeul, Creatorul este de fapt o FEMEIE. Plecând de la organismele unicelulare, până la specia umană, femeia este cea care crează şi întreţine viaţa, viul pe Terra- şi poate şi în spaţiu universal. 
  
Să luăm ca exemplu specia umană ( că ea a decis cine este creatorul, Dumnezeul, fără să consulte şi alte vieţuitoare ) Femeia naşte copilul - fată ori băiat -copilul mascul evoluează şi devine iubitul fetei, apoi devine soţul fetei, fata devine femeie şi masculul iniţial devine bărbatul femeii, care la rândul ei închide şi deschide circuitul aceasta al vieţii, al viului. 
  
Concluzia . 
  
Bărbatul- indiferent de stadiul în care se află’ : copil mascul, iubit, soţ, tată - este creat, născut şi întreţinut de femeie. Putem spune deci că , umanoidul apare mai întăi sub forma FEMEII şi evolueză în diferite stadii : băiat, iubit ,soţ, bărbat. 
  
Iată deci că lumea viului, specia umană este creaţia divină a femeii DIVINITATEA însăşi este o FEMEIE ! 
  
Poate că se vor supăra mândri ,, Părinţi,, ai bisericilor, mândrii bărbaţi ai istoriei umane , dar este un adevar de care nu ar mai trebui să ne ascundem, sau să ne fie jenă să îl recunoaştem. 
  
de AZED ANGHEL ZAMFIR DAN 
  
Referinţă Bibliografică:
CREATORUL / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1662, Anul V, 20 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!