CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Stihuri > Reflectii >  


Autor: Alexandra Mihalache         Publicat în: Ediţia nr. 1747 din 13 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

Andrei George Croitoru, despre arta grafică

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Andrei Croitoru este un tânăr artist care ne demonstrează că artă înseamnă şi precizia creionului, că un desen realizat cu fineţe şi migală poate dezvălui frumuseţe, sensibilitate şi idei strălucite. Sub măiestria creionului său reliefează o lume deosebită, ştiind cum să pună în valoare formele şi trăsăturile, dar şi cum să le îmbine. Artistul desenează de când se ştie,însă de vreo 9 ani de zile s-a concentrat mai adânc asupra acestei pasiuni şi a reuşit să ajungă la un nivel profesionist.  
“Am desenat dintotdeauna, dar am început să aprofundez desenul din 2006. Primul meu desen… mi-am desenat mâna stângă ..cu mâna dreaptă”, îşi aminteşte Andrei.  
În toţi aceşti ani de când Andrei şi-a îndreptat întreaga atenţie şi concentrare asupra desenului în creion, acesta a realizat sute de astfel de desene, printre care stau mărturie portete ale unor valori din domeniul artei, dar şi logo-uri, etichete şi desene pe pereţi. Toate au fost create cu pasiune şi suflet, iar rezultatul este pe măsură. Asta fiindcă nu e doar talent, ci şi muncă şi mult suflet la mijloc. Aceasta e calea pe care a urmat-o cu ambiţie şi perserverenţă pentru a ajunge astăzi pe treapta succesului.  
“Am realizat sute de desene. Pe lângă desene realizez şi logo-uri, etichete, desene pe pereţi, portrete,etc. Îmi realizez şi clipuri de promovare care se regăsesc pe internet”, mărturiseşte artistul.  
Nu are studii în domeniu dar se declară autodidact şi munceşte intens pentru a evolua din ce în ce mai frumos. Astfel, acesta ne demonstrează că acolo unde este talent, prin muncă poţi şlefui harul tău în opere deosebite prin care să transmiţi mesaje care să ajungă la sufletul privitorului, iubitorului de artă şi frumos. Nu e simplu să creezi ceva special, însă dacă pui suflet şi îţi urmezi pasiunea poţi ajunge la inima publicului şi îi poţi cuceri prin fineţe şi precizie chiar şi cu ajutorului creionului. Se pot face minuni şi în această direcţie.  
Pentru Andrei, arta grafică simbolizează o oglindă. Acea reflexie prin care îşi priveşte lumea interioară, prin care se dezvăluie şi în care caută regăsirea de sine. Este un univers nelimitat căruia îi dă viaţă şi prin care trăieşte alături de noi.  
“Arta grafică pentru mine este e oglindă în care mă văd şi în care poţi privi si poţi vedea doar căutând.”  
Andrei este ferm convins că acesta este drumul pe care îl va urma şi în viitor, fiindcă pasiunea sa este atât de puternică încât îi va fi tovarăş pentru totdeauna. Crede cu tărie în harul său, în menirea sa şi vrea să realizeze opere cât mai frumoase, originale, care să poarte amprenta sa. Ştie că nu premiile sunt confirmarea succesului său, ci aprecierea publicului şi a celor la inimile cărora a reuşit să ajungă. Ştie că nu va fi un drum uşor, dar acolo unde înfloreşte iubirea pentru arta sunt cele mai fermecătoare roade. Ştie că deţine puterea creionului şi poate reuşi să se înalţe acolo unde şi-a dorit mereu.  
Artistul poate fi găsit şi pe pagina sa de facebook Andrei George Croitoru.  
Referinţă Bibliografică:
Andrei George Croitoru, despre arta grafică / Alexandra Mihalache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1747, Anul V, 13 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Alexandra Mihalache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandra Mihalache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!