CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Liga Scriitorilor Români își lansează Imnul, Sigla și Stema
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români își lansează Imnul, Sigla și Stema  
 
Având în vedere menirea stipulată în Statut, a Ligii Scriitorilor Români de a promova cultura națională în țară și străinătate, președintele național al acestei organizații profesionale, scriitorul Al.Florin Țene a luat inițiativa ca această asociație să aibă imnul ei, sigla și stema. Acestea având ca scop personalizarea organizației, a promovării spiritului național în contextul fenomenelor globalizării și al multiculturalismului, pentru care membrii Ligii Scriitorilor militează în cadrul Uniunii Europene.  
 
Astfel, joi, 27 octombrie, a.c, la orele 17, în Sala Armelor din cadrul Cercului Militar Cluj-Napoca are loc, în cadrul festiv, lansarea „Imnului Ligii Scriitorilor Români”, compus,( versuri și muzică), de dr.Mihai Ganea, interpretat de soprana Emanuela Ioana Benciu, elevă la Colegiu de Artă din Baia Mare, acompaniată la orgă electronică de compozitor.  
 
Tot în cadrul acestei manifestări, Al.Florin Țene va prezenta sigla și stema Ligii Scriitorilor, explicând simbolistica acestora, concepute și executate de scriitorul George Roca din Australia.  
 
La sfârșitul manifestării, după alte activități ale cenaclului „ Artur Silvestri“,inclusiv lansarea Antologiei trimestriale a Editurii Napoca Nova (director Voichița Pălăcean Vereș ), criticul literar prof. Virginia Paraschiv va vorbi despre poezia Titinei Nica Țene, după care dr.Mihai Ganea, realizatorul imaginilor, va proiecta filmul “Poezia lui Titina Nica Țene”, care a fost difuzat la televiziunea “Porțile Nordului “ și pe You Tube.  
 
Prof. Doina Drăghici  
 
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor Români își lansează Imnul, Sigla și Stema / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2116, Anul VI, 16 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!