CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Regulamentul concursului SCRISORI PENTRU MOȘ CRĂCIUN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
REGULAMENTUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE PLASTICĂ  
 
„SCRISORI PENTRU MOŞ CRĂCIUN”  
 
Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş, organizează în perioada 1 octombrie – 5 decembrie 2016, concursul de creaţie artistică pentru copii „SCRISORI PENTRU MOŞ CRĂCIUN”.  
 
Concursul va fi structurat pe două categorii, literară şi plastică, corespunzător următoarelor categorii de vârstă:  
 
- - 6 ani – creaţie plastică  
 
- 6-10 ani – creaţie literară şi creaţie plastică;  
 
- 10-14 ani – creaţie literară şi creaţie plastică;  
 
- 14-18 ani – creaţie literară şi creaţie plastică;  
 
Lucrările literare, redactate cu diacritice, în format Times New Roman, la 1,5 rânduri şi corp de literă 14, o singură lucrare pe maxim două pagini de fiecare concurent, vor fi transmise până pe data de 5 decembrie 2016 pe adresa de email: mihaela.rascu@yahoo.com  
 
Lucrările plastice, (desene, grafică, picturi, planşe, colaje, fişe, etc.) realizate prin orice gen de tehnică pe format A4, vor fi transmise până pe data de 5 decembrie 2016, pe adresa Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş, Raşcu Mihaela, Bd. 1 Decembrie 1918, nr.43/7, Tg.Mureş, jud.Mureş cu menţiunea „pentru Concursul Scrisori pentru Moş Crăciun”.  
 
Toate lucrările vor fi însoţite de o fişă personală a participantului la concurs, care va conţine obligatoriu următoarele date:  
 
- Nume şi prenume participant  
 
- Adresa de domiciliu  
 
- Nr. telefon  
 
- Adresa email  
 
- Vârstă, (unitatea de învăţământ, clasa/grupa – unde este cazul)  
 
- Acordul dreptului de publicare  
 
Lucrările care nu vor respecta toate cerinţele regulamentului, nu vor fi înscrise în concurs. Jurizarea va avea loc în perioada 6 - 15 decembrie 2016, iar câştigătorii desemnaţi, vor fi recompensaţi cu premii în cărţi şi diplome. Atribuirea premiilor va avea loc într-un cadru festiv, în data de 17 Decembrie 2016.  
 
Mihaela Raşcu  
 
Mircea Dorin Istrate  
 
Preşedintele Ligii Scriitorilor Români  
 
Filiala Mureş  
 
P.S. Rog să vă convingeţi fiii, fraţii, nepoţii etc, să participle la acest concurs pentru a putea depista noi talente în ale scrisului şi a-i putea face mai apoi cunoscuţi.  
 
Referinţă Bibliografică:
Regulamentul concursului SCRISORI PENTRU MOȘ CRĂCIUN / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2093, Anul VI, 23 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!