AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  La cenaclul RADU STANCA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul “Radu Stanca “ 
  
Medalionul literar „Sunt cel mai frumos din orașul acesta „ 
  
Ședința cenaclului literar ”Radu Stanca “ din cadrul Centrului multifuncțional de servicii sociale integrate pentru vârstnici nr.2 Cluj-Napoca (coordonator Maria Bobină ), a fost deschisă de scriitorul Al.Florin Țene, președintele cenaclului, care a anunțat ordinea de zi, după care a citit motto-ul sub care se desfășoară ședința: “Nu suntem vinovați pentru că ne naștem.Suntem vinovați că murim. “( Radu Stanca). 
  
Astfel ședința s-a deschis cu medalionul literar “Sunt cel mai frumos din orașul acesta “, în cadrul căruia profesorii Antonia Bodea și Vasile Sfârlea au conferențiat despre viața și opera autorului volumului “Dona Juana “, apărut în anul 1947. Între cele două expuneri Al.Florin Țene a intervenit cu un recital poetic din opera lui Radu Stanca. După care Ciubucă Gheorghe a adus completări la cele discutate. 
  
În continuare au citit din creațiile lor următorii: Nicolae Pătrașcu, Cristina Marian, Dorin Don, Gheorghe Șoptirean, Sălăgean Ana și Nemeș Ion. 
  
În încheierea ședinței a urmat un recital poetic cu un ciclu de poezii din volumul “ Nostalgia întoarcerii“ de Titina Nica Țene, susținut de cunoscuta recitatoare Marina Muntoi. 
  
Viitoarea ședință va avea loc miercuri, 12 octombrie, orele 11, având ca temă viața și opera lui George Topârceanu. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul RADU STANCA / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2084, Anul VI, 14 septembrie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!