AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 2029 din 21 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

Concursul de cunoștințe generale pentru vârstnici
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concursul de cunoștințe generale pentru vârstnici 
  
“Să ne cunoștem istoria și personalitățile orașului “ 
  
A intrat în tradiția Centrului multifuncțional de servicii sociale integrate pentru vârstnici nr.2 Cluj-Napoca, coordonator Maria Bobină, ca în fiecare vară să organizeze, în colaborare cu Liga Scriitorilor Români, un concurs pe teme de cultură generală. 
  
Astfel, pe 21 iulie a.c., a avut loc la sediul Centrului, concursul cu tema “Să ne cunoaștem istoria și personalitățile orașului”, la care au participat 18 vârstnici. S-au distribuit 18 fișe cu 30 de întrebări la care trebuiau să răspundă. 
  
După timpul acordat, juriul format din prof. Antonia Bodea, Maria Bobină, prof. Vasile Sfârlea și Al.Florin Țene, centralizând punctajul obținut de perticipanți, a acordat premii următorilor participanți: premiul I- doamnei Radu Georgeta, premiul II- Ungurășan Gheorghe și Adela, premiul III- Corojan Maria și Seușan Elena. 
  
Premianții au primit câte un set de cărți din partea Ligii Scriitorilor. Apoi, toți care au participat la acest concurs, s-au bucurat de primirea a câte o carte din partea aceleiași organizații profesionale. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
Concursul de cunoștințe generale pentru vârstnici / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2029, Anul VI, 21 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!