CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1992 din 14 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

ANUNȚ IMPORTANT din partea LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimați colegi din Liga Scriitorilor Români 
  
Președinți ai Filialelor Județene și din Diaspora, 
  
Vă aducem în atenție următoarele! 
  
În luna septembrie se împlinesc 10 ani de la înființarea Ligii. 
  
Pe lângă o carte de prezentare a Ligii, în care ne recomandăm ca organizaţie profesională şi evidenţiem ce au făcut membrii săi în acest deceniu (carte aflată deja la editură), LSR intenționează elaborarea unei lucrări ample, care să constituie OGLINDA LSR LA 10 ANI DE LA ÎNFIINŢARE. Cartea (în unul sau două volume format A5) se doreşte a fi o altfel de istorie a literaturii române actuale, incluzând membrii activi ai Ligii din toate filialele, prezentaţi în ordinea alfabetică a numelor. De lucrare se vor ocupa Al. Florin Țene – președintele național LSR, Gavril Moisa – secretar general al LSR și Voichița Pălăcean-Vereș – purtător de cuvânt al LSR și edior. 
  
Fiecare scriitor va fi prezentat astfel: 
  
1. o fotografie bust format 5 x 4 cm; 
  
2. un scurt curriculum vitae; 
  
3. lista principalelor sale volume (la alegere şi reproduceri după coperte de carte); 
  
4. referinţe critice (selectiv); 
  
5. creaţii literare (poezie, proză, eseu) care îi definesc universul artistic. 
  
Scriitorii îşi vor alege numărul de pagini de carte în care să se prezinte, spaţiul minim alocat fiecăruia fiind de 4 pagini. Autorii vor achita 25 lei/ pagină, iar în schimbul acestei sume vor primi 3 exemplare din carte. Cei care doresc pot opta ca în volum să beneficieze de reproduceri color ale fotografiei, copertelor de carte şi, eventual, reproduceri după propriile lucrări de grafică; în acest caz, preţul va fi de 50 lei/pagina color. 
  
Deoarece volumul de muncă este foarte mare, iar timpul pentru realizarea cărţii de doar trei luni, vă rugăm să vă consultaţi cu membrii Filialei Dumneavoastră şi să ne comunicaţi până cel târziu în 30 iunie dacă Filiala LSR doreşte să participe la acest proiect şi cine sunt (nominal) cei care doresc includerea în volum. 
  
La începutul lunii iulie cei interesați vor primi detalii suplimentare. 
  
Al Florin Ţene, 
  
preşedintele naţional al Ligii Scriitorilor Români 
  
Referinţă Bibliografică:
ANUNȚ IMPORTANT din partea LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1992, Anul VI, 14 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!