CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1904 din 18 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Cunoscutul scriitor și ziarist Al.Florin Țene a fost distins cu premiu II pe anul 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cunoscutul scriitor și ziarist Al.Florin Țene a fost distins cu premiu II pe anul 2015 
  
Miercuri, 16 martie, la orele 17 a avut loc Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, pe anul 2015, ce s-a ținut în Sala ARCUS din București, în prezența unui numeros public. 
  
Cu această ocazie au fost premiați, pentru lucrările publicate în anul 2015, 3o de ziariști din Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Sibiu, Rm.Vâlcea, Târgoviște, Pitești, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu, Chișinău și ziariști de la radio România și TVR-București, inclusiv de la posturile teritoriale din Austria, Canada și Suedia. 
  
În cadrul manifestării coordonată de ziariștii Benone Neagoe și Doru Dinu Glăvan, în prezența unor personalități din multe domenii, cunoscutul scriitor și publicist Al.Florin Țene, președintele Ligi Scriitorilor, membru corespondent al Academiei Americană de Știință și Artă, a primit Diploma Premiului II la presă scrisă, pentru anul 2015, semn de prețuire pentru calitatea lucrărilor publicate. 
  
Dorel Mureșan 
  
Referinţă Bibliografică:
Cunoscutul scriitor și ziarist Al.Florin Țene a fost distins cu premiu II pe anul 2015 / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1904, Anul VI, 18 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!