CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1893 din 07 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Al Florin ŢENE - CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE, PROZĂ SCURTĂ ŞI DRAMATURGIE „MEMORIA SLOVELOR” 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Redacţia revistei „Memoria slovelor” a Ligii Scriitorilor Români, Filiala Vâlcea, are plăcerea să vă informeze că în 2016 va avea loc ediţia a II-a a Concursului Internaţional de poezie, eseu, proză scurtă şi dramaturgie „MEMORIA SLOVELOR”  
 
• La acest concurs pot participa românii de pretutindeni.  
• Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, spaţiere la un rând.  
• La secţiunea poezie se va participa cu două poezii care în total să nu depăşească 32 de versuri.  
• La secţiunea eseu se participă cu un singur text de maxim 1 pag.  
• La secţiunea proză scurtă se va participa cu un singur text de maxim 2 pag.  
• La secţiunea dramaturgie se va participa cu o piesă de teatru de maxim 3 pag.  
• Se pune condiţia ca lucrările participante la concurs să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie şi să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării.  
• Textele care nu îndeplinesc condiţiile de mai sus vor fi descalificate.  
• Concurenţii vor trimite personal prin e-mail trei documente: unul cu textul, unul cu adresa de mail şi nr. de telefon şi o poză jpj pe adresa: memoriaslovelor@yahoo.ro şi se va specifica: Pentru concurs, secţiunea (poezie, eseu, proză scurtă sau dramaturgie)  
• Cei care doresc sa participe la mai multe secţiuni vor trimite materialele în e-mail-uri separate (pentru fiecare secţiune în parte)  
• Concursul se va desfăşura în perioada 15 martie - 31 mai, iar jurizarea va avea loc în perioada 01 iunie – 01 august, 2016.  
• Se vor acorda pentru fiecare secţiune în parte PREMIUL I, II, III constând din diplome tipărite, cărţi şi câte un exemplar din revista “Memoria slovelor” unde vor fi publicate lucrările câştigătoare.  
• De asemenea se va acorda un PREMIUL SPECIAL ales din toate lucrarile de către TRADUZIONI TALABA’ din ITALIA cu care revista noastră este în colaborare la acest proiect. Traduzioni Talabà va acorda DIPLOMA, un obiect de artă personalizat confectionat în Italia, precum şi traducerea şi publicarea lucrării câştigătoare în revistele de literatură din Italia.  
• Lucrările câştigătoare vor fi publicate şi în alte reviste internaţionale online (în limba română) în urma negocierii cu administratorii acestora.  
 
Premierea câştigătorilor se va face pe 31 august de Ziua Limbii Române.  
 
Comisia de jurizare este alcătuită din personalităţi ale culturii româneşti din ţară şi diaspora:  
1. Al Florin Ţene – preşedintele LSR, România  
2. Daniela Popescu- scriitor şi redactor „Memoria slovelor” pentru diaspora, Spania  
3. Mihaela Talabà – scriitor şi traducător, Italia  
4. Vasile Hatos – scriitor, Italia  
5.Ilie Fîrtat – scriitor şi redactor „Memoria slovelor”, România  
6. Ion Părăianu – scriitor şi redactor „Memoria slovelor”, Romania  
7.Ion Nălbitoru – scriitor şi redactor şef „Memoria slovelor”, România  
 
Referinţă Bibliografică:
Al Florin ŢENE - CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE, PROZĂ SCURTĂ ŞI DRAMATURGIE „MEMORIA SLOVELOR” 2016 / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1893, Anul VI, 07 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!