CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Traditii >  Din suflet pentru bunici
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Din suflet pentru bunici 
  
Frumusețea colindelor și bucuria de a dărui 
  
Tradițiile, obiceiurile și colindele de Crăciun aduc lumină în ochii oamenilor de toate vârstele, dar și în acelora care poartă pe umerii lor povara bătrâneții. 
  
În zilele acestea când colindătorii bat la “porțile” sufletelor noastre aducându-ne în case bucuria colindelor tradiționale, la Centrul multifuncțional de servicii sociale integrate pentru vârstnici, nr.2, din str.Decebal nr.21,(coordinator Maria Bobină ), a avut loc un concert de colinde, în fața bradului frumos înpodobit, susținut de Grupul vocal-instrumental “Speranța “, care activează în cadrul acestei instituții, condus de prof. Augustin Teglaș. 
  
Cei din corul acestui grup format din oameni vârstnici: pensionara Marina Muntoi, care a susținut un recital poetic cu versuri de Titina Nica Țene, instrumentiștii Dumitru Tătaru, saxofon, Jucan Alexandru, acordeon, Cristea Mihai și Nucu Ardelean, vioară, inclusiv solistul Victor Aldea, au dat expresie artistică și coloratură muzicală admosferei sărbătorilor de iarnă, în timp ce cu genereozitate tinerii din cadrul Asociației “Magic people “ au răsplătit pe cei prezenți cu daruri împărțite bătrânilor prezenți. 
  
Această acțiune s-a desfășurată sub genericul “Din suflet pentru bunici “. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
Din suflet pentru bunici / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1811, Anul V, 16 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!