CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Antologia de poezie și proză DOR ROMÂNESC
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ANTOLOGIA DE POEZIE ŞI PROZĂ 
  
"DOR ROMÂNESC", STARPRESS 2016 
  
Încep ÎNSCRIERILE în “ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “DOR ROMÂNESC”, STARPRESS 2016 . 
  
REVISTA INTERNAŢIONALĂ “STARPRESS”www.valcea-turism.ro REALIZEAZĂ în limba română – “ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “DOR ROMÂNESC” - STARPRESS 2016. 
  
ÎN ACEST SENS AŞTEPTAM ÎNSCRIERILE DOMNIILOR VOASTRE la SECŢIUNILE “POEZIE” şi “PROZĂ”. 
  
Înscierile se fac în limita locurilor disponibile. 
  
CONTRIBUŢIA fiecărui scriitor–pentru apariția în Antologie este de 110 lei . 
  
Prioritate în paginile ANTOLOGIEI “DOR ROMÂNESC” vor avea câștigătorii și participanții la Concursurile Internaționale de Poezie și Proză Pentru Românii din Întreaga Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicați de Revista internatională STARPRESS – www.valcea-turism.ro şi în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandați şi scriitorii care doresc să fie publicați. Nu excludem pe cei talentați - care nu au apărut în paginile noastre. 
  
Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversați, de a nu publica lipsa talentului și pe cei care trimit intenția lor prea târziu, după selectarea scriitorilor şi primirea creațiilor literare. 
  
Condiții de participare: 
  
1 - Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, format word doc., pentru POEZIE sau/şi PROZĂ. 
  
2-Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise după înscriere ( şi după realizarea selecției / unde este cazul) începând din 1 octombrie 2015). 
  
Cel putin 1 sau doua poezii . fragment de proză să contină – “sentimentul dorului”…de țara, de iubit / iubita, de casa parinteasca, de copilarie, de glia stră mosească , de părinții plecați dintre noi etc. 
  
3 - Așteptăm înscrierile pe adresele: 
  
ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.ro, sau la telefon: + 40 0723 371626 ; 
  
4-CREAŢIILE VOR FI INSOŢITE de: - o fotografie în format jpg. , un scurt CV şi adresa la care vor fi expediate volumele . 
  
5 - Autorii confirmaţi vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 110 de lei şi vor primi gatuit câte 2 exemplare. 
  
6 - După înscriere,scriitorii sunt rugaţi să trimită o copie după factura poştală (sau chitanţă) / extras cont pentru banii depuşi (după înscriere vă vom trimite contul/ adresa pentru expediere). 
  
7 - Serviciile de prepress, corectură, şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Revista Internațională STARPRESS www.valcea-turism.ro 
  
8 - ANTOLOGIA “LIMBA NOASTRĂ CEA ROMĂNĂ ” va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din diaspora, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunități româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc. 
  
Avem alături de noi, pentru mediatizare, 86 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora si Romania - cu, care ne aflăm în parteneriat media. 
  
9 - Contributția poate fi expediată astfel: Prin mandat poştal –sau cont pentru scriitoriirii din ţară sau prin Western Union – scriitorii din străinătate. Şi pentru contribuțiile interne şi cele externe - prin Western Union anunţaţi imediat expedierea banilor – şi vom confirma primirea lor. 
  
Ligya DIACONESCU 
  
Director general - Revista Internațională STARPRESS http://www.valcea-turism.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Antologia de poezie și proză DOR ROMÂNESC / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1738, Anul V, 04 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!