CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1478 din 17 ianuarie 2015        Toate Articolele Autorului

Liga Scriitorilor Români la omagiat pe Mihai Eminescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români la omagiat pe Mihai Eminescu 
  
Azi, 15 ianuarie, în organizarea Primăriei Cluj-Napoca, a avut loc la statuia Poetului Mihai Eminescu din faţa Teatrului Naţional, a avut loc o manifestare dedicată Poetului Naţional şi Zilei Culturii Naţionale. 
  
Manifestarea a fost deschisă de către Î.P.S.Mitropolit Andrei care a vorbit despre semnificaţia operei lui Eminescu, după care Irina Petraş, preşedinta Filialei Cluj a USR, a amintit că tot în ziua de 15 ianuarie se celebrează 120 de ani de la naşterea poetului şi filozofului Lucian Blaga. 
  
În continuare s-a trecut la depunerea de coroane de flori şi jerbe din partea oficialităţilor şi organizaţiilor politice şi culturale. Din partea Ligi Scriitorilor Români au depus o coroană de flori, drept omagiu, la statuia lui Mihai Eminescu, în prezenţa unui numerous public, Al.Florin Ţene, preşedintele Naţional al acestei organizaţii profesionale, Iulian Patca, preşedintele Filialei Cluj a Ligi Scriitorilor, împreună cu scriitorii Olimpia Bebu, Gavril Moisa şi Vasile B.Gădălin. 
  
Maria Sofian 
  
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor Români la omagiat pe Mihai Eminescu / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1478, Anul V, 17 ianuarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!