CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  Prezentare de carte: Helene Pflitsch
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prezentare de carte: Helene Pflitsch 
  
Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Turda împreună cu Primăria şi Consiliul Local al comunei 
  
Mihai Viteazu, Societatea Culturală Filarmonia, Biblioteca comunei Mihai Viteazu şi Liga Scriitorilor din România vor organiza vineri, 31 octombrie a.c., ora 18, prezentare de carte a scriitoarei Helene Pflitsch. 
  
Invitat special este scriitorul Al. Florin Ţene, Preşedintele Ligii Scriitorilor din România. 
  
Manifestarea va avea loc în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda şi intrarea va fi liberă. 
  
Helene Pflitsch, este prozatoare de limbă română născută în comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj. A urmat cursurile Liceului teoretic nr. 2 din Turda apoi cele ale Institutului Politehnic Cluj, secţia TCM- subingineri. În 2009 s-a stabilit în Germania unde locuieşte în prezent. 
  
Cărţi publicate: ”Dezrădăcinare sau un nou început”- roman (Ed. Sympoesium, Iaşi, 2012), „Scripta Manent”- antologie de proză (Ed. ANAMAROL, Bucureşti, 2013), „Jurnalul şefei mele”- proză (Ed. Singur, Târgovişte, 2013), “Autograf pentru m(â)ine”- antologie lirică, proză şi arte plastice (Însemne Culturale, 2014). 
  
Publică frecvent în reviste virtuale şi în format tipărit: „Itaca”, „Faleze de piatră”, „Alb si Negru”, „Confluenţe literare”, „Singur”, “Vatra” ş.a. 
  
Premii literare (cu proză scurtă): 
  
- ”Bunica”- „Premiul III” la concursul „Rădăcini” ediţia I, septembrie 2012 (Însemne Culturale); 
  
- „Vremuri”– „Premiul II” la concursul „Desculţ prin cetate”, noiembrie 2012 (Cititor de proză), 
  
- „Casa cu voci”– „Premiul III” la concursul „Rădăcini”, ediţia a II-a, decembrie 2012 (Însemne Culturale). 
  
Referinţă Bibliografică:
Prezentare de carte: Helene Pflitsch / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1397, Anul IV, 28 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!