AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1309 din 01 august 2014        Toate Articolele Autorului

Editura NAPOCA NOVA- Comunicat de presă
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ 
  
Editura Napoca Nova anunţă colaboratorii că a început redactarea celei de a patra antologii literar-artistice Napoca Nova. 
  
Volumul, închinat toamnei, va vedea lumina tiparului la sfârşitul lunii septembrie. Aşteptăm materialele Dvs. pe adresa redacţiei (editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro) până în data de 22 august. 
  
Secţiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment. 
  
Autorii vor expedia în format electronic materialele în format Word, font Times New Roman 12, într-un singur document, maximum 10 pagini A4, scrise cu diacritice, distanţa dintre rânduri 2.  
  
Colaboratorii selectaţi pentru includerea în volum sunt rugaţi să facă precomandă pentru 3 exemplare. Vă solicităm ca, împreună cu ataşamentul conţinând textele de publicat, să ne comunicaţi adresa la care doriţi să vă fie expediate cărţile. 
  
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului şi taxele poştale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editurii toate sumele aferente muncii de redactare, corectură şi pregătire de tipar a lucrării. Preţul pe exemplar variază, în funcţie de numărul de pagini al cărţii. De exemplu, pachetul pentru autori cu cele 3 exemplare ale antologiei „Mierle într-un lan cu maciˮ (584 p.) a costat 60 lei, iar „Muguri, ierburi şi petaleˮ (476 p.), 50 lei. Cărţile vor fi expediate cu Poşta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Editura NAPOCA NOVA- Comunicat de presă / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1309, Anul IV, 01 august 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!