CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Comentarii >  AVATAR DE SCRIITOR
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Născută la 4 august 1982, în satul Ghioltosu, Republica Moldova.  
 
Domiciliul actual: Braşov, România.  
 
Cam aşa începe CV-ul meu literar. Unul care va creşte „step by step”, aşa cum obişnuieşte să îmi spună o persoană dragă mie. Vin din stânga Prutului, cu multe calităţi în literatură, muzică şi pictură, reflex al educației în familie, din rețeaua școlară și culturală (aşa îmi place mie să cred). Am obţinut mai multe premii de-a lungul timpului, alături de surioara mea, Ecaterina Băţmîndru. Debutul literar îl consider în 1999, când Nina Josu a publicat un articol “Inspirată de Eminescu” în săptămânalul “Literatura și Arta” (din R. Moldova), în care a comentat poeziile mele. Momentan public versuri și proză despre și pentru copii în mai multe reţele ning (Rețeaua literară, Negru pe alb, Cenaclul literar Sunetul Muzicii din Sebeș, Cleopatra şi Dialoguri Culturale) cât şi pe alte site-uri culturale. Cartea de debut este una reprezentativă şi poartă numele „Domnişoara Kitty”. Ulterior am publicat încă 6 cărţi de autor şi am fost prezentă în mai multe antologii. În aprilie, 2014, am luat premiul Muzeului Literaturii Române, la Concursul de Povești de la Bojdeuca din Țicău, iar în luna august, din acelaşi an, am obţinut Premiul I “Dropia de aur” pentru EPIGRAMĂ în cadrul concursului naţional “Dor de dor”. În 2015 am obţinut premiul I “Dropia de aur” pentru PICTURĂ în cadrul aceluiaşi concurs naţional “Dor de dor”. Cărţile mele pot fi răsfoite accesând blogul http://bibliotecadk.blogspot.ro/. CV-ul meu literar poate fi vizualizat pe http://unziar.blogspot.ro/p/cv-literar.html .  
 
În timpul liber, pictez. Mai multe detalii despre activităţile mele artistice se găsesc pe paginile de facebook:  
 
 
 
Am încercat să transpun în câteva cuvinte, o întreagă activitate artistică pe care încerc să o desfăşor în timpul liber. Ceea ce fac este în primul rând pentru sufletul meu, dar ştiti prea bine, artiştii trăiesc şi se dezvoltă prin voi, cei care citiţi şi apreciaţi ceea ce ei creează.  
 
O zi frumoasă vă doresc, dragii mei, cu mult soare în suflet!  
 
Referinţă Bibliografică:
AVATAR DE SCRIITOR / Aga Lucia Selenity : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1879, Anul VI, 22 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Aga Lucia Selenity : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aga Lucia Selenity
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!