CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Eseuri >  CIOCATE SAU CIOCOASE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ne dorim să evoluăm şi să ne autodepăşim, unii dintre noi. Alţii/altele, rămân la stadiul în care le-a procesat mama-natură prima impresie despre fecundare. Nu pot decât să privesc stupefiată la o pleavă de aşa-zişi emiţători de text care te atacă net doar pentru că au acumulat nişte frustrări legate de inferioritatea lor naturală. Deşi am încercat să le fiu un bun prieten, deşi am răbdat şi mi-am văzut de viaţa mea, totuşi vreau să scriu şi despre aceste odrasle nefericite ale naturii. Culmea, doar pentru că au învăţat nişte tehnici care să insinueze că au o inteligenţă mult peste medie, nu înseamnă că o şi au. 
  
Oamenii se pot manipula foarte uşor. Poţi să vezi cine ţi-e prieten şi cine stă sub acoperire. Din simple semne, uneori nesemnificative, poţi înţelege materialul de sub măşti. Am încercat mereu să promovez o atitudine de calitate, bazată pe onoare şi bun simt. Am încercat să zâmbesc şi celor care m-au urât doar pentru faptul că SUNT EU… Dragii mei, în viaţă totul se compensează. Am anumite calităţi pentru că m-am născut cu ele, pentru că mi le-au cultivat părinţii, pentru că am făcut mari sacrificii, pentru că, atunci când unii, unele, alţii, altele erau la joacă, eu răsfoiam cărţi sau exersam lied-uri la pian, pentru că… 
  
În continuare muncesc şi aleg să îmi dedic timpul artei şi nu activităţilor uzuale pe care le face lumea zi de zi… Este alegerea mea şi de asta AM ceea CE AM! E încă foarte puţin din ce mi-am propus şi URMEAZĂ! Ştiu că mai am foarte mult de muncit, dar arta a fost, este şi va rămâne adevărata mea dragoste! 
  
Voi aţi ales altceva, de asta aveţi alt rezultat! Logic! Încercaţi să nu vă mai faceţi conturi false pentru a ataca persoane care nu v-au făcut nimic rău, dimpotrivă, nici nu v-ar fi observat pe traseul cotidian, dacă nu aţi fi semnalizat. Orice lucru în viaţă se plăteşte! Şi HĂRŢUIREA 
  
O zi frumoasă, dragii mei! Cu mult soare în inimă şi lumină în suflet! 
  
Referinţă Bibliografică:
CIOCATE SAU CIOCOASE / Aga Lucia Selenity : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1531, Anul V, 11 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aga Lucia Selenity : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aga Lucia Selenity
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!