AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Adina Dumitru         Publicat în: Ediţia nr. 1972 din 25 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Adina DUMITRU - INVITAŢIE LA DEMARAREA PROIECTULUI „LUNA ŞI INDUSTRIA”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu ocazia demarării proiectului „Luna şi Industria”, lansat de echipa InvestRomania”, ARIES Timişoara împreună cu CCIA Timiş, va organiza în data de 30 Mai 2016, ora 10:00, la sediul CCIA Timiş, Piaţa Victoriei, nr. 3, et. 1, Sala CEDO, seminarul IT&C meets Automotive, dedicat promovării şi creşterii vizibilităţii industriei IT&C, atât în rândul investitorilor străini, cât şi în rândul exportatorilor.  
 
Evenimentul se doreşte a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C şi Automotive - sinergiile dintre cele 2 sectoare– integrare pe orizontală a industriei IT&C – „conceptul de „Industry 4.0” în industria automotive.  
 
Ne-ar face o deosebită plăcere să vă alăturaţi evenimentului nostru, ce va reuni jucători relevanţi din industria IT&C şi Automotive, autorităţi publice, universităţi, agenţii de dezvoltare regională şi start-up-uri.  
 
În cadrul evenimentului, îl vom avea ca invitat pe domnul Manuel COSTESCU – Secretar de Stat, Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania, instituţie guvernamentală ce are ca scop atragerea şi implementarea investiţiilor străine în România, ce va aborda teme precum Integrarea IT&C în industrii cu potenţial de creştere, planul Comisiei Juncker de stimulare a investiţiilor şi Programul-cadru pentru cercetare şi inovare al Uniunii Europene - H2020.  
 
Suntem convinşi că prezenţa Dumneavoastră va contribui la succesul acestui eveniment şi va asigura iniţierea de recomandări adresate Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.  
 
Ne-ar onora daca aţi răspunde pozitiv invitaţiei noastre până la data de 25.05.2016.  
 
Pentru confirmări:  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Adina DUMITRU - INVITAŢIE LA DEMARAREA PROIECTULUI „LUNA ŞI INDUSTRIA” / Adina Dumitru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1972, Anul VI, 25 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Adina Dumitru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Adina Dumitru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!