AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 527 din 10 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

REPORTAJ IMAGINAR LA UN CONGRES INTERNAŢIONAL AL FEMEILOR ( 4 )
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În memoria Prinţesei Diana  
 
(eseu teatrologic - manifest feminist în opt părţi) - fragment  
Personajele:  
Bărbatul travestit  
Femeile de serviciu: sunt trei la număr, deşi prezenţa lor e mai mult decorativă, ele au totuşi un comportament suspect, manifestând la un moment dat ciudate libertăţi mentale.  
Doamnele de bine: un grup de doamne provenite din Estul europei, dar şi din Lumea a Treia.  
Doamnele în roz: un grup de doamne din Vestul europei, reprezentantele Occidentului.  
Doamnele doamnelor: un grup de doamne din ţările bogate, provenite în general din America de Nord.  
Preşedintele femeilor: sunt cinci la număr, prezenţa lor fiind vizibilă în sala congresului datorită unor pălării mari de culoare albă, neagră, galbenă, roşie şi mov.  
O matroană impozantă cu părul gri: fără identitate  
O doamnă blondă şi grasă  
Sarica  
Distinsa doamna din loja oficială: alteţa regală  
Negresa-blondă  
Un grup de prostituate de lux  
Minunata doamnă a lunii arginţi  
Clara  
O bătrânică mică şi uscată ca o smochină  
Diana-Luna-Hecate  
Hoaşca cea bătrână şi zbârcită  
Agar  
Faţa-de-lună  
Văpaia-de-jar  
O fecioară cu coroniţă de aur pe cap  
O fecioară isterică, geloasă şi răzbunătoare  
Un grup de Fecioare-miss  
Mai multe doamne ce aparţin unor Grupuri de conştiinţă de gradul I, II şi III.  
Alte doamne venite la congres  
 
PRTEA A PATRA  
- Mă gândeam eu că aşa o să se întâmple. Exact aşa l-am visat la solstiţiul de iarnă din 1996, în Ogdoada lui, sculptată pe socoteala lui dintr-o Stea arzătoare cu opt raze: era în livada casei din Grădina Maicii Domnului, culcat pe spate în zăpadă la minus 30 de grade, cu trupul în formă de cruce, arzând cu o flacără aurică...avea faţa arsă de Soare şi spălată în apele Lunii...era înconjurat de Armata Albă şi deasupra lui pulsa Stâlpul Central luminos, tăind tot văzduhul. Dragul de el Prinţ! Scumpul meu Dayan! Cum a putut să ajungă în mâna bestiilor? Se întrebă cu o tristeţe melancolică saturniana Preşedinta cu pălărie violet-deschis, trasând câteva cercuri concentrice prin aer cu bastonul ei din lemn preţios de abanos negru cu măciulie de argint. Apoi, le zise Doamnelor în roz:  
Fiicele mele, intenţia voastră nu trebuie să vă facă să vă opriţi în faţa unor forme, existenţe şi beatitudini finite sau determinate, chiar dacă acestea sunt cele mai elevate. Căutaţi “Calea lui Isus” în plaselor mesianice solare: cu cât plasa mesianică este mai aurică, cu atât mai înăltă, mai clară şi mai imperială este conexiunea noastră cu Coroana Regală.  
Astfel, veţi ajunge să activaţi o forţă uriaşă a Destinului care nu se mai afla sub controlul vostru, ci ea, FD ţine mai degrabă sub control raţiunea, simţurile şi gândurile voastre. Când forţa e benefica e începutul eonului mesianic, iar când e malefică este eonul Dracului! Să tranşăm acum, condescendent, Pisicile astea focoase din faţa noastră, îmbrăcate în roşu şi negru, ne-ar fi chiar foarte uşor de făcut, zise Preşedinta femeilor către grupul Doamnelor în roz, incitându-le la comiterea unei “crime perfecte“ prin Meditaţie transcedentală. Dar, atenţie! Adaugă Preşedinta.  
Exista însă o mică problemă: de vindecare economică şi culturală, care trebuie rezolvată de noi urgent, altminteri riscam să pierdem, în prima fază din cel de-al treilea război mondial, cinci Prinţi moştenitori la Întâlnirea dintre noile pământuri, cinci Prinţese moştenitoare peste tăriile noilor ape, şapte regine, doisprezece regi, în total douăzeci şi patru de monarhii în exerciţiu şi trei împăraţi, dintre care doi activi în Sinagoga Satanei, unul incestuos, iar celălalt idolatru. Cu aceştia doi împăraţi vom duce o luptă pe viaţă şi pe moarte. Iar pierderile de vieţi omeneşti vor fi foarte mari.  
Pentru că se poate întâmpla la un moment dat în istoria contemporană că “monarhia ereditară”, care are la bază o idee politică, dar şi o genă blestemată, să aibă tendinţe globaliste, aşa cum se întâmpla acum şi să vrea cu orice preţ să devină imperială. Şi monarhul să hotărască să devină neapărat împăratul şi stăpânul absolut al lumii întregi. Se pare că marele vis imperial, moştenit de la romani, dar care are la bază ideea de Cetatea ideală din Grecia antică, este de altă natură decât regalitatea. Un lucru însă este cert: Orice împărat sau monarh care are pretenţia să stăpânească lumea, fie şi temporal, purtând ca simbol globul pământesc cu crucea sfântă, va rămâne doar temporar suveran, dar niciodată nu va fi rege al lumii. În concluzie, lumea întreagă va suferi poate cea mai mare tragedie din istoria sa. Aceasta însemnând, în prima fază a războiului dintre forţele infernale şi cele cereşti, pierderi de vreo două miliarde de suflete, printre care câteva sute de prinţi, prinţese, regi şi regine, fără coroană, care, în acest moment greu al sfârşitului istoriei celei mai mari înşelătorii umane, ţin pe umerii lor Planetă Albastră.  
O tragedie sfarşeşte un destin, o istorie sau o civilizaţie. O tragedie a sfarşit întotdeuna istoria unor popoare înghiţite în sfera de putere a doua mari culturi, religii sau civilizaţii, aşa cum au fost Atlanţii şi Lemurienii. Cu noi se va petrece un fapt extraordinar: tocmai această tragică pierdere de timp, de oameni şi de energii va constitui începutul unui nou destin al femeilor, pentru următorii 1000 de ani. De aceea, trebuie să privim istoria contemporană cu mare curaj. Să ne asumăm această revoluţie de conştiinţă cosmică cu toate consecinţele posibile, chiar politice. Fiicele mele, noi toate, cream realitatea politică mondială. Creăm exact ce meritam. Fiecare dintre noi participă la acest Joc serios cu cerul, cu oamenii şi cu Dumnezeu. Vom colabora la existenţa Universului tehnologic doar în măsura în care observăm fiecare dintre noi că suntem fiinţe feminine cu suflet viu. Noi nu suntem doar nişte moarte din dragoste în mâna unor codoşi globalişti, imbecili şi rudimentari, lipsiţi de viziune, care vor cu orice preţ să facă ce vor ei cu trupurile noastre şi în final să ne distrugă Planeta Albastră.  
Vă reamintesc că, atunci când noi am venit de pe Planeta Venus pe Planeta Albastră, cel care a făcut Soarele mişcării şi ne-a blocat Luna “mareic”, ne-a avertizat să avem grijă de “morţii electrici”. Căci, în timpul zilei, “morţii electrici” se ascund în Casa morţilor fără îngropăciune şi mănâncă turte cu miere coapte în “praf de lună” şi oxid de “fier negru din cer”. De aceea, există regula: “turta cu miere nu trebuie mâncată fără a şti cine a copt-o”. Iar noaptea morţii ies la plimbare şi îi provoacă pe cei vii la luptă. “Morţii electrici” provoacă la luptă, iar moartele, la dragoste; la dragostea liberă, fără prejudecăţi. Iar în timpul luptei, dispar când vor ei. Şi când ne este dragostea mai dulce, noi, femeile, rămânem fără nimic în braţe. De aceea, vă avertizez că: înainte de a primi provocarea la dragoste a unui bărbat sau la luptă a unei femei, trebuie să-i pipăiţi bine pântecele, fiindcă “morţii electrici” nu mai acum buric...şi care mai au, veţi vedea că “micromegurile” lor arată acum ca vai de lume.  
Maica Domnului, Născătoare de Dumnezeu - Fecioară, Stăpâna Cerului şi a îngerilor noştri, ne-a mai avertizat că şi mai atente trebuie să fim acum la codoşii ăştia globalişti din Guvernul Mondial şi în mod special la Oamenii îmbrăcaţi în salopete de metal...În viziunea lor, lumea în acest moment e sortită să piară, trebuie să ne grăbim, iar eu mă aflu aici ca să vă ajut. Deci, prima mare problemă este vindecarea economică şi culturală, dar nu după modelul Paradisului prin distrugerea omenirii prin castrarea ideilor prin genocid cultural universal, sau prin falsele teorii economice ale lui Milton Friedman. De data aceasta, pentru că timpul e foarte scurt şi se comprimă de la un an la altul, vom rezolva toate problemele fundamentale cu care se confrunta omenirea prin Meditaţie transcendentală.  
Aşadar, vom intra chiar acum într-un exerciţiu, preventiv - de forţa D3 predestinată Nopţii Sol-stiţiale din 21 decembrie 2012 - de Meditaţie transcedentală de Gradul VII: prima dată comitem “crima perfectă “, cod VVVG3-FMI-VCWWW: Frecvenţa Madonna Intelligentza modulată prin translaţie la G5, ca să putem trece prin Confederaţia Galactică, via Centura fotonică şi să revenim la starea iniţială din Confederaţia Carpato-Pontică. Mai concret, ca să mă înţelegeţi bine, voi utiliza un limbaj wall street: am primit legătura cu New Age chiar acum prin Confederaţia Galactică, via Centura de radio nuclizi Van Allen...Aşteptaţi, o clipă! Alo, Astrocitul FB49, XXX-YY din Triunghiul Bermudelor? Da, vă rog! Sunteţi Centura de asteroizi? Da, suntem aici la Bariera atomilor mulţimii cu FMI-VCWW-ul la Poarta 231! Vă ascult...aşa vom face! Da, am intrat în Pământul Gol prin Cercul uriaşilor de pe Înălţimile platoului Golan, via CCCW5 şi m-am întors prin CCCA2-SRI-UTA...în Triunghiul Braţările radionice din Ceasul solar cu Cuc de andezit din Sarmisegetuzza Regia Colonia Ulpia Traiana! Da, exact! În Cinci Minute şi 32 de Iepe de Secunde facem Consacrarea, pregătim Spirala SSS5, începem Acţiunea F3 - Tripleta dublă...Joc deschis-încheiat...prin Iocario serio din A3-SOL-stiţal la P4 (Alianţa de Acţiune şi Aliniere a Planetelor...Fetelor, notaţi bine Codurile să nu mai greşiţi iar...Preotesele Soarelui din P4 intră în Casa F5 din holocaustul Amazoanelor...traversam Podul de Carne arsă la P7 măturam drumul de 120 de ori pe secundă pe actuala direcţie Cernavodă-Feteşti-Gară...în pauza mare intram pe frecvenţa frumoasei belagina Domniţa Kleitho...o capturam din braţele primului rege al Bella-geţilor Negru Voda cel Cumplit şi Ne-P’Tunus...intrăm cu belagina în Rugul aprins, via Pasarea Pheonix...o frigem-izomorf de toate penele colorate şi îi criogenizăm oasele cu Krion la Cina din Miercurea Cenuşii şi împreună cu Sterltza reginae Pasărea paradisului (SRPP) din via Feteşti-Sat...ieşim cu Înaltă Preoteasă, Kleitho, Amba, Ambica şi Ambalica la P5...arestăm, provizoriu, pe Regele din Kaşi, din actualul Benaris din India şi îl urcam pe Tronul Bărbaţilor din Sala Mare la Tridentul G8 – notaţi bine codurile, fetelor din ciclu Kali Yuga, că mereu uitaţi esenţialul şi ratăm întâlnirea dintre Prometeu şi Lucifer, pe Altarul Artei-transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: existenţa, forma şi beatitudinea! Mereu uitaţi că: metafizica doar pune problema, iar matematica o rezolvă. Iar Tridentul (G8) înseamnă, de fapt, cele trei tărâmuri peste care noi suntem Stăpâne absolute în Triunghiul magic; în serviciul celor şapte arhonţi căzuţi din Pleroma Sophiei, creaţi de Mama Divină dinaintea Sistemului nostru Solar. Noi suntem acum Stăpâne absolute peste văzduhul din cele nouă ceruri, peste Pământul Gol şi peste lumea subterană cu Intrarea prin Marea Neagră, via Insula Albă, Cetatea ascunsă şi Izvorul laptelui pur - poziţia P69 via Krishna – Osiris – 3102 - SVAMI SHIVANANDA SARASVATI - Kundalini-Ceakravara – Varvara – Kamadeva – Sakia – Muny! În concluzie: continuam meditaţia prin “firul de argint” 3114, ne întoarcem din G8 la TD5...apoi la Ministeria Facerii cu motor codor V8 la WWW: şi revenim prin Uliţa grecilor în Casa mea din spirala de la D16 la D32-64-ISIS-DLH! Îşi dirija cu rigoare matematică Preşedinta femeilor cu pălărie mov-deschis, făcând mereu cercuri concentrice cu bastonul ei magic din lemn preţios de abanos negru cu măciulie de argint şi cu vârf din Cuiul Dacic al lui Abaris.  
Între timp aflasem chiar de la această misterioasă Doamnă, suplă şi atletică, povestea fantastică a Cuiului dacic, din fier negru din cer: ţinut într-o poziţie specială, misteriosul Cui dacic (din fier pur 99%, fără nici o urmă de carbon), absoarbe şi emite anumite stări modificate ale conştiinţei, prin care circulă nişte biocurenţi. Sunt unde alfa, unde teta, care au nişte proprietăţi foarte curioase asupra corpului nostru. În unda teta, de exemplu, corpul nu mai reacţionează la foame, frig, frică, întuneric, nu mai reacţionează la nici o durere, pentru ca aceste unde îţi pot schimba structura scoarţei şi poziţia astrocitelor oscilante din neuroni, astfel încât poţi să treci, practic, prin foc desculţă, fără să te arzi, şi chiar să călătoreşti prin cer printre sori şi planete. Când Preşedinta femeilor cu pălărie mov-deschis, tocmai îşi pregătea recuzita să înceapă Consacrarea şi apoi meditaţia transcedentală de gradul VII, apăru lângă ea o frumoasă doamnă de 30 de ani, tristă, desculţă, cu o faţă de lună roşcată, cu părul ca de jar, despletită, îmbrăcată sumar, halucinant de frumoasă la trup, dar total dezorientată şi zdrenţuită, ieşită parcă dintr-un hades subteran. Şi, cu accente delirante, începu să vorbească singură, dansând:  
- Ceas cu cuc de andezit...ceas cu cuc de aur...ceas cu cuc din lemn preţios de abanos negru cu măciulie de argint lămurit în foc de Cuiul Dacic al lui Pepelea...Dar cu Ciocârlia noastră, via Lia-Lieeeeee...şi cu Ceasul Cosmic din MDCCC-3D, ce facem, fetelor?...Toate ceasurile se sparg în Marea Doamnă care deţine Ceasul Cosmic al Creaţiei! Toate, iubito! Toate se sparg în capul nostru şi curg în jos şi curg în Sus...şi curg Sol-stiţial prin Aripa Stângă...şi prin Aripa Dreaptă...şi Vertical prin Trupul meu de vulturoaică!...Şi prin Trupul lui de Prinţ...ca un Stâlp Central, tăind tot văzduhul! E Noaptea asta o dulce barbarie de stele căzătoare...de meteoriţi şi de asteroizi şi de planetoizi şi de albine lucrătoare în Marele Stup de inimi vorbitoare...şi de Iarbă de Mare din constelaţia ultimului Soare negru înainte de 2081? Adio, Soare Orbitor! Ia-mă, Lună vorbitoare! Dă-mi o scară de mătase să mă urc la voi pe cer...pe Casa lui Pitri Manu?! Sau pe Casa Poporului de Voodoo voodoo?! Frunză verde de Alabastru, mă doare un Cal măiestru...şi trei Iape de Secunde care m-au lovit în Cinci Unde de Time Wave Zero...Mă dor Oamenii de porumb şi Păpuşile din lemn de cireş, ca li s-au uscat sângele, carnea, oasele şi cuvintele...Şi după ce s-au urcat păpuşile mele din lemn sacru, luminos şi fertil, pe Coloana a soarelui de vis până la cer, la fraţii lor, pitri de pe Luna - la întoarcere, şi-au pierdut păpuşile mele şi memoria şi direcţia şi speranţa că vor mai putea ele vreodată inventa iarbă pe mormintele mele...şi pe mormintele tale...şi pe mormintele lor...şi pe mormintele fetelor...şi pe mormintele Crăieselor! Mă dor Oameni de cristal, dezintegraţi biologic cu spumă de mare, tăiată cu celebrele ferăstraie moleculare, prevăzute cu circa douăzeci de programe fiecare...Mă doare respiraţia nocturnă al lui Okeanos, mă doare Genethilos-ul şi Zămislitorul plantelor diurne şi a animalelor subacvatice şi nocturne din Groapa Marianelor! Mă doare Iarba de Mare din Marea Neagră a Oceanului care înconjoară lumea! Mă dor oamenii din mătase de porumb, made OMG-Monsanto...mă doare Tutunul şi fumul de Iarba Mate! Mă doare că nu pot eu să-i trezesc pe zeii adormiţi, să-i înviorez pe demonii trândăviţi şi să-i înfrăţesc cu îngerii necunoscuţi! Mă doare laptele smuls din ţâţa copilului mort al altor mame genetice ce vin acum spre noi din cer în toate sensurile posibile, să se întâlnească cu celelalte atlantide blonde, telepatice şi nebune, care ies acum din Pământul Gol prin toate găurile posibile din Fortăreaţa Carpatică! Or, eu mor de dor de dor de Varlkirii şi de Iele... şi mi-e ca azi o să mor de dorul Copiilor telepatici din Raza Albastră...şi de dorul Copiilor de cristal din Cerul Cristalin care, potrivit afirmaţiei lui Dante Alighieri din Divina Comedie, se afla aici...şi aici...şi aici, în Mintea Divină! Zise tânăra doamnă roşcată, punându-şi mâinile pe cap peste părul ei lung şi înflăcărat, atârnându-i despletit pe spate. Se pare că o chema Agar. Apoi continuă să danseze desculţă ca o nebună frumoasă prin sala congresului, delirând şi căutând cu disperare şi întrebând pe toate doamnele: unde se află acum Faţa-de-Lună şi Văpaia-de-Jar? Căci cu acestea două zeiţe din Orientul Apropiat mai avea ea o problemă de rezolvat pe Planeta Albastră.  
- Biata femeie, a înnebunit şi ea, săraca, uitaţi-vă la ea ce frumos dansează, desculţă! Zise Preşedinta femeilor cu pălărie mov-deschis, arătându-i bastonul din lemn preţios de abanos negru cu măciulie de argint. Dacă n-am bătut-o când trebuia, acum a luat-o razna pe arătură şi umbla Noaptea pieziş pe Brazdă lui Novac după cai verzi pe pereţi, iar Ziua umblă că Fata-Morgană pe un Câmp Negru la cules de cucuruz din mătase de porumb, via OMG - Monsanto! Dar ce nebună frumoasă, dulce, tristă şi fierbinte şi rea şi cuminte! Să-ţi pui singură Ochelari de Caii negrii ai iubirii peste Ochii Beatricei, se te laşi sedusă de Dante şi de Orfeu, să te crezi zeiţa-mumă a Pământului venită din cer, plină de senzualitate, de bogăţie şi mister în unu, în doi, în trei şi în câţi vrei...şi apoi să-ţi cauţi singură ca o nebună Raiul prin morminte - lucrul acesta nu e dat azi oricărei muritoare. “Întoarce-te şi-ascultă, grăi,“ - Beatrice către Orfeu, reîncarnat în Dante Alighieri - “că Rai nu-i doar în Ochii mei!“. Ce să-i fac eu acum dacă nu mă mai ascultă, biata femeie! Şi încurcă mereu reâncarnările spirituale şi Codurile mele: Coboară cu cele trei Diane - Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis cea thracica şi Diana, sancta, potentissima - şi cu ID-urile lor, din D3 la zeul lor orb în Iadul Deznădejdii şi fără să facă Consacrarea la MD şi MM, îmbrăţişate şi împreunate apoi prin ambele părţi ca nebunele cu P1 şi SRPP, încep să caute împreună cu Circe alte coduri prin toate mormintele orientate pe direcţia Asteroidului B48, XXXYY, Ne-P’Tunus...Şi neştiind, săraca femeie, ca sângele Soarele nostru galactic a intrat deja în Centura fotonică încă din 1986, iar acum, schimbându-şi sensul de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, degeaba mai căutam noi “seminţe de viaţă şi de moarte” în Valea Oaselor, ca acolo nu mai e nimic de găsit! Nici măcar vreun femur de Nefelimi sau Rafaimi...S-au reâncarnat toţi şi-au plecat de mult peste munţi, căutându-şi acum alt Cerc al uriaşilor: în Fortăreaţa Carpatică a Atlanţilor...Acum, doamnelor, în Grădina Maicii Domnului, noi nu mai avea viaţa particulară, viaţa noastră particulara e praf de lună şi memorie din pulberea stelară, adunată în Haarp-Hard-Disc-Mind-Control-PC-ul selenar! Acum, nici măcar Diana şi Circe nu prea mai au nimic de controlat, de legat şi de dezlegat...doar să aşteptăm astrele în marea lor taină să dispună, iar sângele soarelui şi inima lunii din inimile noastre să predispună. Acum, peste tot, în deşertul acesta spiritual, pustiul arată aceiaşi întindere...Doar Corbul, nepotul marelui şef divin care a făcut lumea, s-a întors de pe Coastele Canadiene cu cutia în cioc - cu cutia din lemn cioplit în care e închisă Ziua şi Noaptea. Ia priviţi-l cum zboară chiar acum cu gherele-n Sus, ca să sprijine Bolta cerului, să nu cadă nimicul peste noi cu Noaptea lui largă...Se poate că Bolta de Sus să se spargă...Să văd cerul negru ca lumile-şi cerne, că prăzi TRECĂTOARE a morţii ETERNE! Iată-l ajuns deja de pe Platoul înălţimilor Golan din Cercul uriaşilor din C5 în Fortăreaţa Carpatică a Atlanţilor! ( Din pentamorfoza apogeului limitelor cunoaşterii în octomorfoza Artei-transformării ). S-a întors Corbul cu Cutia neagră în cioc, doamnelor, ca să se întâlnească iar cu Bunicul lui, cu Uliul de obsidian, care zboară cu Soarele mişcării în gheare, deasupra Cercului uriaşilor din C5, aşteptând să apară în C1 Micuţul Zeu Sifilitic, ca să-l întrebe, ostentativ: “De ce nu porneşti din loc paraliticule, alezhaimerule, parkinsonule, anamnezicule? Şi dispreţuitul, purulentul, cocoşatul şi şchiopul de Zeu Număr Înlănţuit în Marele Timp, să-i răspundă: “Pentru că vreau sângele şi regatul pierdut...al Regelui Regilor, Alcyone!“ zise Preşedinta femeilor cu pălărie mov-deschis, făcând mereu cercuri concentrice în aer cu bastonul ei magic din lemn preţios de abanos negru cu măciulie de argint şi cu Cuiul dacic pur în vârf bastonului. Apoi, întorcând bastonul cu vârful Cuiului în jos, adaugă: “Afară apele-s tot mai turburi, doamnelor! De când au descoperit imbecilii ăştia rudimentari Centura de radiaţii Van Allen cu radio nuclizi, au identificat cu precizie pană şi locul unde se află Marele Fluviu Stix, al doilea fluviu al Infernului, care curge prin cer. Aşa încât, al doilea potop este acum la dispoziţia lor, un singur “semn arbitrar” gresit sau întors cum nu trebuie şi în 40 de zile şi nopţi curge tot Stixul peste noi! Ei, desigur, îşi fac acum peste tot buncăre în care să se ascundă, sperând ca acolo vor supravieţui un timp, dar eu nu cred că vor putea supravieţui mai mult de o lună pe Pământul nostru. Iar aici, în Pământul Gol, stau de 25.999 de ani închişi atlanţii şi atlantidele, lemurienii şi lemurienele...Aici stau închise Amba, Ambica şi Ambalica, fiicele regelui din Kaşi, vestite prin frumuseţea şi bogăţia lor. Mergeţi pe malul Mării Negre, doamnelor şi domnişoarelor, sau pe Malul Oceanului care înconjoară lumea, aşezaţi-vă cu spatele la Luna plină şi cu faţa la apusul Soarelui şi ascultaţi glasul prinţeselor cum striga să iasă afară la lumină...Aici, în Pământul Gol, se aud acum tot mai des Ziua şi Noaptea sunete stranii, bătai ciudate şi gemete lungi de Lemurieni şi Lemuriene, de Atlanţi şi Atlantide, de Samballe şi de Sambalice, care dansează ca nebunele şi care vor cu orice preţ să iasă afară, la suprafaţa Pământului, că le este dor şi lor de neamuri şi de Floarea Florilor din Terra Mirabilis. Preşedintă femeilor cu pălărie mov-deschis, ar mai fi vrut să le mai dea doamnelor din cercul ei nişte coduri de vibraţii înalte: din NGH - Arhonţii Zămislitori din gena lui Amba, Ambica şi Ambalica şi alte coduri din cele 12 şiruri de regi din ADN-uri de gene “dezactivate” din Codul divin al vieţii, care au un potenţial mare de “a se trezi”. Însă, o Doamnă misterioasă de la balcon i-a transmis telepatic, să oprească orice informaţie genetică, până la alegerile celor Cinci Regine, care urmau să aibă loc în cea de-a şaptea zi a Congresului Internaţional al Femeilor. Tot atunci, ca să accentuez mai mult Trezirea din letargia neagră şi liturgică în care încă mai orbecăiesc şi delirează “femeile-medium” din societăţile oculte, dar şi majoritatea Doamnelor de bine şi Doamnele în roz, am intervenit cu o scurtă predicţie din Apocalipsă mayaşă, prevăzută între anii 2012-2081:  
- Adevărat, vă zic, ne-au mai rămas exact 69 de ani până la ultimul Soare negru înainte de 2081, timp în care Cele Nouă Ceruri vor rămâne deschise deasupra noastră în toate sensurile posibile. Oameni îmbrăcaţi în salopete arginti din fier negru din cer vor veni, vor stăpâni noul Pământ şi vor ucide! Scurtă va fi bucuria vieţii, a anunţat Soarele nostru galactic, văzătorul singuratic, cel care are mama, dar nu are început şi vede tot din vârful Piramidelor învechite ale Soarelui, care s-au trezit şi urcă în cer vârful lor mare şi sunt acum în activitate intensă, luminând tot văzduhul. Când rasa aceasta ciudată de Zburători şi de Arhonţi înşelători, de Oameni demoni şi de Oameni îngeri, vor termina de ţesut pânză de păianjen ( al acestui straniu Internet-celest ), aceşti Oameni demoni din spaţiul sublunar ne vor închide pe toate în nişte case cenuşii şi pătrate, pe un pământ sterp, otrăvit de OMG - Monsanto şi în acele case vom muri de foame, frig, frică (F3) şi de “a doua moarte” prin întuneric, singurătate atomică şi negarea a negaţiei (MÎSA-NN)! Nimeni nu va avea scăpare...Multă mizerie va fi în anii în care va domni lăcomia. Oamenii lui OMG – Monsanto vor deveni iarăşi sclavi pe pământurile lui Mamona...Trista va fi faţa ultimului Soare negru înainte de 2081...Lumea de la Centru se va goli de oamenii de la margine, se va micşora şi va fi tot mai singură, mai puţină şi mai umilita...”, am anunţat eu pe toate doamnele venite la Congresul Internaţional al Femeilor. Da, ştiu! Nu vă place acum ce v-am spus, dar mai bine să ştiţi acum ce vă aşteaptă, decât niciodată. Altfel, cum să vă mai puteţi voi trezi din ameţeala asta a sfârşitului istoriei cele mai mari înşelătorii umane. Am continuat eu să le reamintesc doamnelor. Încercaţi să trăiţi doar un singur an în afara Sistemului, contemplând lumea din afara ei şi în mod sigur veţi putea vedea şi d-voastră cu ochiul liber cum urcă şi coboară pe Coloana soarelui de vis Oamenii îngeri de lumina şi Oamenii îngeri de bioluminiscenţă creatoare. Veţi putea vedea cum cad îngerii din cerul Hiperboreei într-un Cosmos demonizat - demonizat doar în spaţiul sublunar, supus corupţiei, nu şi în spaţiul supralunar, de origine solară. Veţi putea vedea cum cad marile mame genetice şi toate femeile speciale. Iar în Noaptea cea mai lungă dintre Milenii, la solstiţiu de Iarnă, pe data de 21 decembrie în anul Domnului 2012, în Iarna când vor muri cangurii în cadenţă lor nedecisă, prevăzută de cel de-al doilea potop, veţi putea vedea cum vom cădea şi noi toate doamnele de pe lumea asta insondabilă şi absurdă, ce se artă a fi, din păcate, pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar. Încă mai trăim, doamnelor. Trăim într-un univers tehnologic, construit special pentru a elibera omul către nimic. Refuzăm să credem că acest lucru este posibil, dar exact aşa se întâmpla cu noi acum.  
Estimările cele mai pesimiste ale oamenilor de ştiinţă spun că nu vor trece nici cinci ani şi vor fi, pe pământ, peste două miliarde de şomeri şi pensionari care vor tânji după muncă şi pensii şi nu le vor mai găsi nicăieri.Trăim, aşa, într-un provizorat, de-a moaca: între a fi şi a avea...A fi, ce? A avea, cât? Şi a trăi, unde? Haideţi, pentru Dumnezeu, să facem ceva, doamnelor! Să ne fixăm o ţintă şi să tragem cu Arcul în Soarele mişcării! Poate ne vede bunul Dumnezeu şi vine de acolo, de Sus, să ne pună scânteia în celulele noastre degenerate şi neunite încă. Sau, mai bine, să ne unim mai întâi fiecare în patria lui, în jurul prinţului, în jurul regelui şi a reginei mamă. Şi să nu ne mai amăgim atâta, degeaba, cu comunismul şi cu capitalismul ăsta sălbatic, care nu e decât tot un comunism întors pe dos! Şi să spunem: aşa nu se mai poate! Aici e dilema: cum să tragi cu Săgeata în Soarele mişcării? Dacă mişcă cineva, trag! Dacă trage cineva, mişc! Trag, deci mişc! Nu se poate! Dar exista soluţia: Revoluţia conştiinţei cosmice, până la gradele I-IX, prin care putem să schimbăm Numele Soarelui. Dar, oare, dacă i-am spune Soarelui mişcării, pur şi simplu Coloana soarelui de vis şi apoi am uni noi lumina din Coloana prin Trei mişcări într-una singură, nu credeţi că apare o emitere de undă genetică, nouă şi replicativă? Eu cred că da: apare unda genetică! Eu văd o astfel de Apariţie. Când două unde genetice diferite interferează între ele se naşte a treia undă genetică cu o frecventă diferită de cele două. Tot aşa se întâmpla de două mii de ani şi cu cele două femei: Prima Femeie care naşte un Copil cu o fată de soare în două mâini - Copilul soarelui! Iar a doua femeie care naşte una din cealaltă acelaşi copil: un copil cu o dublă-faţă, divină şi umană, una de soare iar cealaltă de lună întoarsă mereu spre o Simplă Coloana a soarelui de vis - Copilul lunii! Ei, ce ziceţi, vă lăsaţi convinse de această nouă aristocraţie spirituală a Coloanei soarelui de vis, care face Marea Trecere de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin? Sau plecăm fiecare cu steaua sa, sau cu satelitul pe Lună şi pe alte planete, de unde-am venit fiecare? Acum e momentul istoric să facem Marea Trecere prin această Coloană şi medierea energetică între Soarele nostru galactic şi cel de-al doilea Soare uriaş, Alcyone, din constelaţia Pleiadelor, înconjurat de Centura fotonică. Există în această Coloană a soarelui de vis o frecvenţă înaltă de unda genetică primordială, sau de cine mai ştie ce celula Stem, la mare căutare acum, despre care se spune că poate să transmite nişte vibraţii de unde speciale care pot vindeca omenirea, economic şi cultural, de toate bolile de lumină şi de toate bolile de întuneric. Şi, bineînţeles, tot prin transpunere de unda genetică, acestea pot vindeca milioane de oamenii, în particular şi în colectiv, chiar şi la mare distanţă. Mai concret, cu aceste celule Stem trebuie să începem noi acum vindecarea economică şi culturală a omenirii.  
Parcă spunea cineva dintre d-voastră aici că, atunci când două celule se unesc, tot atunci vine Dumnezeu şi pune scânteia. Dar parcă tot persoana aceea spunea că, până vine Dumnezeu să pună scânteia, vine înainte lui chirurgul şi psihologul muzical cu dansul şi cu muzica lui psihedelică. În concluzie, mă întreb şi eu şi vă întreb în mod special pe D-voastră: Presupunând acum că am putea uni trei celule într-una singură, nu credeţi că ar fi posibil să-l atragem pe Dumnezeu mai uşor? Şi să vină mai repede, să pună în noi Scânteia aceea Divină, despre care se tot vorbeşte atâta. Se vorbeşte numai, dar pe la mine n-a mai ajuns cam de mult, m-a tot ocolit toată viaţa şi toată moarte, scânteia aceea divină şi miraculoasă...Ei, ce ziceţi, facem târgul cu celule? Sau mai aşteptam să vină Domnul cu Scânteia? Am întrebat eu pe toate prizonierele neantului divin...crezând că trag şi eu cu Săgeata lui Abaris în Soarele mişcării, care mişcă dragoste şi alte Stele arzătoare cu opt raze...Or, ca proastă-n Târgul de fete de pe Muntele Găina...Degeaba! Degeaba, zic, tot trag eu cu Arcul de Triumf în Arcul din Cercul uriaşilor de pe Înălţimile platoului Golan, tot orientându-mi sufletul spre Iele şi Walkirii, că nu mă aude nimeni pe aici, prin Fortăreaţa asta Carpatică...Odată, am ştiut să zbor, îmi aduc aminte, când l-am sculptat pe Apollon – Vânătorul stelelor. Am întins Arcul prin tehnica de emitere de undă, dobândită prin TRATAKA, şi am lansat Săgeata! Haideţi, doamnelor, să mai tragem odată! Zic şi eu: Dar dacă, în loc de trei celule, am uni cinci, nu credeţi că s-ar îndura Dumnezeu de noi să vine odată cu Scânteia aceea divină?  
- SVAMI SHIVANANDA SARASVATI! BINDU DHIANU, MUNDAKI MUDRĂ, MUNKADA MUDURA, UPANISHAD, DHARANA, TRATAKA, MULADHARA, KUNDALINI, CEAKRAVARA, VARVARA, KAMADEVA, SAKIA-MUNY?! Nu mai trageţi, doamnă! Căci nu vă lasă, Domnul, acum! Îmi răspunde că e ocupat cu alte celule...Staţi, ca vin acum la d-voastră şi vă traduc din sanscrita veche: “SVAMI SHIVANANDA SARASVATI” însemnă în traducere liberă: “Imaginaţi-vă omul ca pe un arc, principiul gândirii ca pe o săgeată şi pe DUMNEZEU ca pe o ţintă. Acum, ţineţi cu luare-aminte şi cu mare atenţie şi când săgeata va fi una cu ţinta d-voastră veţi deveni una cu DUMNZEU! Să facem cunoştinţă: Eu sunt Fata cu Arcul şi Săgeata lui Abaris! Am fost şi eu, odată, în altă viaţă, o Amazoană! Zise o doamnă blondă, frumoasă, tânără, zveltă, exotică şi barbară, cu părul roşu şi creţ, extrem de erotică şi senzuală, dar fără nici un interes în spurcata împreunare, probabil, pentru că era complet paranormală şi rătăcită şi ea, ca şi mine, din întâmplare pe la congres.  
- Mulţumesc frumos pentru traducerea din sanscrită, doamnă! Dar vă rog să-mi spuneţi, totuşi: De ce, mă rog, nu mă lăsă Domnul să-mi lansez Săgeata? Oare nu I-o fi plăcând Domnului de Coloană soarelui de vis? Sau nu i-o fi plăcând de celula mea Stem? Ca şi eu cred că am fost odată, în altă viaţă, o atlantidă Amazoana...  
- Nu, doamnă, vă chinuiţi degeaba. Ne e vorba de Coloană soarelui de vis, sau de celula d-voastră Stem...El lucrează acum la greu cu Luna. Cică vrea să facă alte scântei din Ea şi când vine, schimbă repede scânteile, le ia pe cele vechi, pune câteva scântei noi în Ea şi pleacă în treburile lui, după alte Iele şi Walkirii, doamnă! Iar noi între timp trebuie să-i pregătim borcanul cu organe şi embrioni şi cu tot felul de celule Stem şi de celule Goimi şi Golemi din Pământul Gol şi din Sol-Sol! Înţelegeţi, da?! El vine, pleacă, n-are timp de noi. Vine, stă puţin la un taifas în spaţiul curbat cu Luna, apoi i-o lasă în grija Genethilos-ului ăluia de Okeanos, buhăit la faţă şi osos - ştiţi d-voastră care - şi la fiecare Solstiţiu mai pleacă cu câteva Soliste tinere de pe Planeta Albastră şi cu câte un Sol-Sol, din ăl bătrân, din Posid şi din Agartha, din Pământul Gol! Asta e! Ce să-i mai faci, acum? Parcă eu n-am încercat să-i atrag cu toate farmecele mele posibile...şi din Grecia pre-elenică şi din Indiei pre-vedică, fără îndoială, amândouă mari culturi universale, dar din nefericire cu o autoritate bi-cefală, împărţită doar în două categorii: învăţători şi războinici. Şi veşnică lor luptă între sabie şi idee...De când tot rătăcesc singură prin universul ăsta tehnologic, fără simbrie, am tot încercat şi eu Teoria şi practica tragerii spirituale cu Arcul şi cu Săgeata lor, sperând să prind şi eu vreun Sol-Sol...pe Pământul Gol. Sau măcar să o întâlnesc odată pe Regina din Saba şi pe Regele Solomon, sau pe Generalul ăla gol-goluţ scufundat în baia lui Mercur la Cina din Miercurea Cenuşii! Am tras eu ce am tras în câţiva zei creatori activi, exploratori şi mesageri, dar până acum n-a venit, doamnă, nici un D-zeu! Nu vine D-zeu dar, în schimb, vine tot mai des cel Rău, să ne ardă sufletul şi dacă poate să ni-l mănânce de viu! Vedeţi bine ce se întâmpla şi cu cu Renaşterea asta romantică, creştină şi spirituală, în sfârşitul Istoria celei mai mari înşelătorii umane: a murit Isus pe Crucea de lumina şi a treia zi a înviat, acesta a fost singurul creştin cu adevărat iluminat! Apoi, biserica l-a descris cu totul altfel din motive evidente, l-a zeificat şi l-a crucificat pe altă cruce, pentru a împăca 1000 de mituri păgâne din imperiu. Un singur zeu a fost de-ajuns să detroneze în trei zile o mie de zei, aşa zişi păgâni. Biserica ortodoxă până şi azi afirmă că, orice altă cruce, în afară de Crucea pe care e răstignit Isus plin de sânge, este o cruce păgână, iar crucea aceea din lemn plină de sânge e sfântă şi bună. De aceea, după Înălţarea lui Isus la cer, au murit sute de milioane de oameni degeaba, pentru că nu se cunoaşte adevărul creştin nici până azi. Au murit genii şi au dispărut în două mii de ani zeci de civilizaţii de pe cinci continente, poate chiar mai avansate decât universul nostru tehnologic, pentru un singur zeu mesianic. A murit Dante Alighieri...a murit Leonardo da Vinci...a murit Michelangelo Bonnarotti - aceştia doi mari artişti renascentişti deţineau codurile secrete ale planetei, pe care cu ştiinţa zeilor le-au pus chiar în operele lor, ca să salveze omenirea pentru următorii 1000 de ani. Apoi a venit Inchiziţia cu Sinagoga Satanei şi după ce l-au ars pe rug pe Giordano Bruno ( poate cel mai mare magician al vremii ), i-au furat ştiinţa, au preluat controlul tehnologic al planetei pentru 200 de ani şi au întors omenirea înapoi cu 800 de ani, în Evul Mediu...Apoi a început o nouă Renaştere spirituală, pentru care au plătit cu propria lor viaţa ultimii mari romantici, care au iubit fără măsura lume aceasta. La noi, în Terra Mirabilis, a murit Mihai Eminescu...a murit Nicolae Grigorescu...a murit George Enescu...a murit Constantin Brâncuşi (ultimii doi, exilaţi la Paris, din cauza bestiilor comuniste), a murit Nichita Stănescu - pe acest mare poet înger de Cristal n-a reuşit să-l corupă nimeni, a rămas în Fortăreaţa Carpatică, să ţină flacăra aprinsă. Apoi a murit Mircea Eliade la Chicago - supranumit şi Dayan, celebru în istoria ideilor şi a credinţelor religioase. La cinci ani după moartea lui ME, în 1991 l-au împuşcat în cap pe cel mai mare savant al omenirii: Ioan Petru Culianu, discipol al lui ME şi moştenitorul testamentar al operei maestrului ME. Pe acest Prinţ al Artei-transformării l-au omorât de tânăr, la numai 41 de ani, vă daţi seama ce ar fi însemnat pentru noi dacă ar fi trăit până azi, întreaga omenire ar fi evoluat cu totul altfel...Apoi, la şapte ani după moartea lui IPC a murit, suspect, într-un accident de automobil, Prinţesa Diana...Şi de atunci eu nu mă mai împac cu lumea asta şi nu mă mai simt bine nici cum...Suntem nefericite tare, doamnă!  
- Da, ştiu! Vă înţeleg, doamnă, ca şi eu sunt la fel, nici eu nu mă simt bine după moartea Prinţesei Diana...Şi văd bine ca nici măcar Potamosul ăsta de Okianos – Genathilos-ul, nu ne mai băgă în seamă acum. Cică şi-ar fi schimbat compoziţia din Carbon-12 în Carbon-7 şi a ieşit deja cu Liftul spaţial din nanotuburi de carbon, a trecut dincolo de Centura Van Allen de radio nuclizi şi împreună cu fica lui Stiks şi cu copiii ei – Avântul, Puterea şi Biruinţa - ne pregătesc acum un potop de zile negre, de o să îngroape jumătate din omenire, pe cei din Sud în munţi de zăpadă, iar cealaltă jumătate, pe cei din Nord, în flăcări de Foc negru şi vulcani noroioşi, sulfuroşi şi sărăturoşi, plini de biomolecule din ADN-ul primordial – zic ei. Dar eu nu-i cred. Recent, am aflat de la o prietenă bună de-a mea, Donia Clara, care mi-a şoptit că: cică l-ar fi vânat pe Okeanos chiar Matroana impozantă cu părul gri. Şi îl ţine sechestrat într-un mănăstire secretă, subterană, care deţine deja bomba antibuncăr, ştiţi d-voastră care, alea de au explodat doua recent, în august 2011 în USA, atunci când au zis că a fost mare cutremur acolo, dar n-a fost cutremur, că nu s-a înregistrat pe oscilator, ci doar le-au explodat laboratoarele lor, probabil, de celule Stem şi alte macareturi cu care ne găuresc acum Pământul, unde ne prepară nouă acum Codexul Alimentarius. Eu cred că l-au scos pe Genethilos-ul ăsta de Okeanos al nostru din laborator lor şi l-au mutat tocmai pe Muntele Athos. E doar varianta mea, dar nu sunt sigură. Şi apoi cine mai merge acolo, să vadă? Că doar ştiţi bine că pe Muntele Athos n-a mai călcat picior de femeie pe acolo de vreo mie de ani. Şi care femeie a îndrăznit să calce în aceşti ani pe Sfântul Munte, ce credeţi că au făcut din ea? Celule Stem, în mod sigur, până la a cincea generaţie de Goimi şi de Goemi şi poate chiar şi ceva Oameni îngeri şi Oameni demoni printre ei...Iar pe noi ne-au lăsat afară acum, să ne luptăm în spaţiul sublunar cu Demonii lui Dostoievski, aia de au ieşit din mare, din Groapa Marianelor şi au intrat în porcii din “Fermă animalelor”! Care Mare Moartă, numai ei ştiu acuma, doamnă, ce manuscrise au mai găsit pe-acolo - altele decât Cartea Splendorii, atestată de ei sub numele de Zoharul, pe care o traduce acum intens un Atlant de-al nostru, doctor militar, TVM, transfug la Polul Nored că tot se va îndura de noi Maica Domnului, care s-a urcat la cer prin puterea Îngerilor! Şi Soarele singur, care stă acolo, Sus, pe cer, neclintit şi ne veghează. Bunul Dumnezeu, să ne ocrotească! Văd că sunteţi tristă tare, doamnă, dar aveţi suflet bun, de atlantidă, ca şi mine. Haideţi să facem o rugăciunea creştină către Tatăl nostru. Şi pe urmă să-I cerem dezlegare să ne lase să facem o magie albă şi să ne rugăm telepatic la Soarele nostru galactic. Şi să-i cerem să ne mai trimită odată pe Fiul sau pe Fiica Sa, sau pe amândoi, să vină printre noi cu Toiagul de aur! Să ne rugăm, aşadar:  
“Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţa dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşalele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cer rău. Ca a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!”..  
Să facem tot acum şi rugăciunea de pe patul de moarte – de moartea din dragoste primită ca pe un semn de lumină: “Maica Domnului, Născătoare de Dumnezeu – Fecioară; Cea care ai împreunat pe Dumnezeu cu oamenii, Stăpâna îngerilor, bucuria celor necăjiţi şi ajutorul celor străini trimişi în Grădina Ta. Roagă-Te pentru noi la Fiul Tău, Isus Cristos, să ne lase să intrăm în Pleiade...Ajutorul nostru este Maica Domnului, scăparea noastră este Good angel – Fiica dragostei, acoperământul nostru este Coroana Regală de pe capul Creatorului, Lumina sfântă, slavă Ţie, Sophie încoronată! Stea arzătoare cu opt raze! Lumina luminează în întuneric, cu o bioluminiscenţă creatoare ce întrece toate luminile şi întunericul n-o va birui niciodată! Îţi mulţumim, Maica Domnului, binecuvântat să fie numele tău, de trei ori! Maică Sfântă, îţi cerem acum să ne dai dezlegare să ne rugăm telepatic la Soarele nostru Galactic, la al Bătrân din cel de-al doilea Centru extragalactic. Îţi mulţumim, Mamă Divină!  
* * *  
Şi acum, să facem rugăciunea către Soarele nostru. Când o femeie face Rugăciunea Inimii, cealaltă femeie transmite mai departe, telepatic, Rugăciunea Minţii: “O, Soare al Atlanţilor, văzător singuratic, Domn al Zeilor Cei Mari de la Dunăre, Fiu al Soarelui Uriaş Alcyone din constelaţia Pleiadelor şi nepotul Divinului Dumnezeu - Tatăl primului genom uman; Cel ce ai făcut universul nostru Galactic, Cerul Cristalin şi Pământul Gol înăuntru şi Verde la suprafaţă; Tu, cel ce controlezi totul pe pământ şi în cer, împrăştie-ţi razele, adună-ţi lumina din lumină şi fă din ea bioluminiscenţa creatoare, ca să putem vedea cea mai nobilă forma ta, acele persoane care suntem noi, fiinţe de lumină, feminine; foste odată zeiţe-mume ale pământului venite din cer, pline de senzualitate, de bogăţie şi mister; Ajută-ne să creştem în lumină pe Planeta Albastră! În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh! Amin!  
Am încheiat eu, împreună cu tânăra Amazoana, Rugăciunea către Tatăl Ceresc, către Maica Domnului şi către Soarele nostru singuratic, care sta acolo, Sus, neclintit pe cer, sperând că vom fi cumva înţelese şi vom găsi şi noi un loc pe pământ unde să trăim în lumină, câte zile vom mai avea...  
Referinţă Bibliografică:
REPORTAJ IMAGINAR LA UN CONGRES INTERNAŢIONAL AL FEMEILOR ( 4 ) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 527, Anul II, 10 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!