CONFLUENŢE LITERARE

GILBERT, ARIZONA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  (fragment din roman: Sunt lacrimă din lacrimile tale, autor Gheorghe Şerbănescu)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prind clanţa uşii cu un uşor tremurat al mâinii, încerc să mă stăpânesc, un calm impus, îmi simt faţa epuizată, bărbia tremurând... plâng, simt ochii înfundaţi în orbite, încă un pas pe lacrimi căzute.Dincolo de fereastră, afară, soarele se ascunse timid între nori, privea de acolo prin razele evadate tragedia mea. 
  
În lumina fadă eram o umbră subţire ce cădea pe zidul camerei. 
  
Înaintez în mijlocul dormitorului nostru,am convingerea că alt apogeu al durerii nu există. Înghit în sec şi aprind lampa de pe noptieră, primesc realitatea cu toată forţa mea, pe Clara am pierdut-o, nu pot sta în camera noastră acum când ea e dincolo de departe! Privirea se opreşte deasupra pernelor din pat, triste păreau şi ele, cărţile dragi Clarei nerăsfoite păscând cuvinte în singurătatea lor.Fire de nisip îndrăgostite, printre ele murmură durere, lacrimi si dor,pietre voluptoase ce apăsau pe sufletul meu. 
  
Priveam de câteva minute în gol peste prezent, singurul gând care plutea în derivă pe oceanul vârstei era de ce?  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
(fragment din roman: Sunt lacrimă din lacrimile tale, autor Gheorghe Şerbănescu) / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1019, Anul III, 15 octombrie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!