AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 643 din 04 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

 CINE SUNT EU?
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

CINE SUNT EU?  

 

Da, cine sunt eu Mihai LEONTE? Am fost şi am rămas un truditor comun. Nu pretind că aş fi cineva. Am luptat să merg înainte pe drumurile vieţii în pas alert. Am încercat să merg cât se poate de drept. Meandrele vieţii însă au fost destul de complicate. Ca luptător am încercat de toate, până mi-am stabilit şi creat o direcţie a vieţii. Căsătorie, familie, copii. Şi iată acum am şi doi nepoţi. Unul de la băiatul meu Marius, născut în 6 octombrie 1991, îl cheamă Ovidiu. E un băiat frumos şi destul de inteligent. El m-a învăţat şi mă mai învaţă să lucrez cu acest computer. Învăţ căci nu am ce să fac, trebuie să fiu în pas cu timpurile moderne! Al doilea meu nepot Lucas Alexander, al fiicei mele Amelia, s-a născut mai târziu, pe 2 septembrie 2008. E foarte frumos de mic. Bunica Ana nu mai poate de dragul lui, ca de fapt şi bunica Cindy, care e lângă el şi îl adoră. De fapt şi este de adorat. Ne rugăm cu toţii să ajungă cât mai departe, ca ani, dar şi ca studii.  

Căutând să-mi completez studiile şi cultura personală, am început să scriu şi poezie încă din anii când ucenic fiind al şcolii profesionale. Făceam textele pentru brigada artistică a şcolii profesionale. Pentru asta era necesar să citesc mai mult pentru realizarea textelor.  

 

Referinţă Bibliografică:
CINE SUNT EU? / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 643, Anul II, 04 octombrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!