CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 368 din 03 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

VOTEAZĂ CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI ÎN FINALA PREMIILOR ONLINE RADAR DE MEDIA 2012
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Chiar de la începutul anului 2012 revista Confluenţe Româneşti se află în competiţia finală din cadrul secţiunii 11, la poziţia confluente.ro, pentru selecţia naţională a premiilor online Radar de media 2011. Acest lucru se datorează suportului oferit de către cititorii revistei noastre, precum şi de toţi cei care îndrăgesc genul literar în spaţiul media românesc, fapt pentru care adresăm cele mai calde mulţumiri tuturor celor care ne-au votat în faza de preselecţie.  

Perioada de votare este cuprinsă între 03.01.2012 – 03.02.2012, practic fiind suficient să mergeţi la adresa http://www.radardemedia.ro/2012/01/03/finala-premiile-online-radar-de-media-2011-voteaza-aici/#polls-66 să bifaţi poziţia confluente.ro şi să apăsaţi butonul de votare al secţiunii.Votul dumneavoastră este foarte important, fiindcă revista Confluenţe Româneşti este singura publicaţie online cu profil literar intrată în competiţie, fapt pentru care votarea revistei echivalează cu promovarea acestui gen de publicaţie electronică în spaţiul media românesc.  

Suntem de acord asupra faptului că toate publicaţiile aflate în competiţie sunt de calitate şi reprezintă unele dintre cele mai mediatizate reviste, ziare sau bloguri, fapt pentru care suntem onoraţi să fim alături în cadrul acestui concurs. În acelaşi timp, credem că totuşi cititorii sunt cei mai în măsură să decidă succesul unei publicaţii prin votul pe care îl acordă, acest lucru având un impact major asupra politicii editoriale şi bineînţeles asupra conţinutului oferit publicului larg.  

De asemenea, suntem conştienţi de faptul că multe publicaţii de valoare nu au intrat în competiţie nefiind suficient mediatizate. În aceste sens ne gândim la mulţimea de reviste literare care nu au fost menţionate în faza de preselecţie şi pe care le dorim în viitor prezente în cadrul unor competiţii similare. Suntem siguri că în viitor prin votarea în cadrul prezentei ediţii a revistei Confluenţe Româneşti se va deschide calea pentru promovarea genului literar ca audienţă şi ca profil competiţional în spaţiul media românesc.  

Vă mulţumim pentru votul dumneavoastră!  

Redacţia Revistei Confluenţe Româneşti  

Revistă dedicată identificării şi promovării talentului românesc autentic  

Referinţă Bibliografică:
VOTEAZĂ CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI ÎN FINALA PREMIILOR ONLINE RADAR DE MEDIA 2012 / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 368, Anul II, 03 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!