CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Publicat în: Ediţia nr. 891 din 09 iunie 2013        Toate Articolele Autorului

Voichiţa PĂLĂCEAN-VEREŞ - LA CENACUL „ARTUR SILVESTRI“ DIN CLUJ-NAPOCA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 30 mai 2013, la Cercul Militar Cluj, a avut loc şedinţa lunară a Cenaclului „Artur Silvestri“ al Ligii Scriitorilor Români, sub conducerea doamnei prof. Antonia Bodea.  
 
Punctul central l-a constitut lansarea volumului „Experimentul cu băieţi răi”, semnat de Vasile Gh. Pascal, apărut de curând la Editura „Napoca Nova”. Au vorbit despre carte şi despre autor: Antonia Bodea, Voichiţa Pălăcean-Vereş, Iulian Patca, Ion Constantinescu, Ioan Benche, Lola Ţâmbrescu, Vasile B. Gădălin, Eugen Coţa, precum şi semnatarul volumului.  
 
Doamna Virginia Paraschiv din Baia Mare a prezentat două reviste ale diasporei româneşti, recent apărute, „Onix“ şi „Itaca“, editate prin grija Centrului de Excelenţă de la Dublin, iar maramureşeanul Mihai Ganea a realizat un sensibil recital muzical-poetic. Revista „Între Chetri“, apărută la Scheii Braşovului, a fost prezentată de către Lică Pascal.  
 
Iulia Patca a distribuit ultimul număr al revistei „Agora literară“ (nr. VI, iunie 2013) şi punctat câteva dintre proiectele de viitor ale Filialei Cluj a LSR.  
 
Poeţii Alin Cucuruzan şi Ovidiu Vasile au vorbit despre eflorescenţa fenomenului liric pe internet şi despre lansarea lor de carte ce a avut loc recent la Bucureşti.  
 
Epigramistul Eugen Albu a vorbit despre o creaţie poetică a lui Romulus Vulpescu, iar Luciana Vlad a citit un eseu despre fericire, replica fiindu-i dată, în versuri, de către decanul de vârstă al cenaclului, Ioan Henea.  
 
Următoarea şedinţă a Cenaclului „Artur Silvestri“ se va desfăşura joi, 27 iunie 2013.  
 
Voichiţa PĂLĂCEAN-VEREŞ  
 
Cluj-Napoca  
 
1 iunie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Voichiţa PĂLĂCEAN-VEREŞ - LA CENACUL „ARTUR SILVESTRI“ DIN CLUJ-NAPOCA / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 891, Anul III, 09 iunie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!