CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Publicat în: Ediţia nr. 1220 din 04 mai 2014        Toate Articolele Autorului

O NOUĂ ANTOLOGIE ÎN CURS DE APARIŢIE LA EDITURA NAPOCA NOVA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EDITURA NAPOCA NOVA a început munca de redactare a antologiei nr. 3, care va apărea în iunie a acestui an. Aşteptăm materialele voastre până pe data de în 5 mai! Vă amintim, 5 secţiunile sunt: Poezie, Proză, Critică şi Istorie literară, Eseu, Epigramă & Divertisment. Începând cu acest număr, vom avea şi o secţiune dedicată iubitorilor condeiului aflaţi la vârsta adolescenţei.  
 
Editura Napoca Nova nu crede în interese de grup, de aceea suntem bucuroşi să-i ştim alături de noi pe toţi aceea care iubesc literatura, care scriu poezie, proză ori critică literară. Singurul criteriu pe baza căruia ne alegem colaboratorii la antologie este acela al calităţii paginilor scrise. Talentul primează, nu titulaturile sau numărul de cărţi editate până în prezent, motiv pentru care nu solicităm nici CV-ul, nici fotografii ale autorilor şi încurajăm debutanţii să iasă în lume cu creaţiile lor.  
 
Fiecare colaborator va trimite la redacţie 5-8 pagini de poezie sau 10-12 pagini de proză, cu diacritice, Times New Roman 12, distanţa 1 între rânduri, format A5. Preferăm ca textele să fie inedite sau publicate (pe hârtie) în tiraje mici. Pentru cei care îmbrăţişează mai multe genuri literare, acceptăm materiale pentru maximum 3 secţiuni.  
 
Principiul de la care plecăm este acela ca literatura se adresează inimii şi minţii, iar cartea trebuie să fie accesibilă oricărui potenţial cititor. De exemplu, volumul al doilea al Almanahului Napoca Nova (Nr. 2) MUGURI, IERBURI ŞI PETALE, 400 p., format A5, cu o ţinută grafică deosebită, a reunit aproape 50 de creatori de pe 3 continente. Pachetul pentru colaboratori - 3 exemplare din carte - a costat doar 50 lei (plus taxele poştale). În aşteptarea materialelor voastre, vă urăm sănătate, spor la muncă şi multă inspiraţie! Adresele de corespondenţă sunt:  
---------------------------------------------  
Voichiţa VEREŞ  
director Editura Napoca Nova  
Cluj-Napoca  
aprilie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ ANTOLOGIE ÎN CURS DE APARIŢIE LA EDITURA NAPOCA NOVA / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1220, Anul IV, 04 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!