CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comemorari >  


Autor: Veronica Ivanov         Publicat în: Ediţia nr. 1067 din 02 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Veronica IVANOV - TEDEUM PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Nicosia, Cipru. Duminică 1 Decembrie 2013: După săvârşirea Sfintei Liturghii, începând cu ora 12:00, Pr. Petre Matei, preotul Comunităţii Ortodoxe Române din Nicosia, trimisul oficial al Patriarhiei Române în Cipru, a oficiat alături de fratele său, la Biserica „Sfântul Pavel” din Nicosia, slujba de „TEDEUM” pentru Ziua Naţională a României.  
 
La slujba de pomenire a eroilor români care au luptat pentru apărarea ţării, credinţei, libertăţii, unităţii şi demnităţii naţionale, a participat colectivul Ambasadei României la Nicosia, în frunte cu Ambasadorul Ion Pascu, Doamna Cristina Christodoulou Todea - Preşedinta Alianţei Românilor din Cipru şi Directoarea Şcolii Româneşti, membri ai Corpului Didactic al Şcolii şi ai Alianţei Românilor din Cipru precum şi peste 200 de credincioşi români care, într-un glas şi o simţire, cu sufletul plin de emoţie, au intonat Imnul de Stat – „Deşteaptă-te Române!”  
 
La sfârşit, Părintele a ţinut o scurtă predică în care a amintit de UNITATE, caracteristica zilei noastre naţionale, idealul şi visul de veacuri al românilor, înfăptuit în urmă cu 95 de ani. La Mulţi Ani pentru Ţară şi pentru Neam!  
 
Veronica Ivanov  
Redactor şef RO-MANIA  
1 Decembrie 2013  
Cipru  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Veronica IVANOV - TEDEUM PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI / Veronica Ivanov : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1067, Anul III, 02 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Veronica Ivanov : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Veronica Ivanov
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!