CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Veronica Ivanov         Publicat în: Ediţia nr. 811 din 21 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Veronica IVANOV - LANSARE DE CARTE DESPRE CIPRU LA BUCUREŞTI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Biblioteca Metropolitană Bucureşti, miercuri, 20 martie 2013, începând cu ora 13.00 a fost lansată cartea „CIPRU - COROLĂ DE LUMINĂ VIE”, publicată de Editura Anamarol Bucureşti - organizatoarea evenimentului.  
 
Alături de autoarea Georgeta Minodora Resteman au fost câteva zeci de persoane, scriitori, poeţi, foşti colegi, cunoştinţe, prieteni.  
 
Au vorbit despre carte şi autoarea ei, dramaturgul Emil Lungeanu, directorul adjunct al Bibliotecii Metropolitane, scriitoarea Rodica Elena Lupu, directorul editurii Anamarol Bucureşti, domnul Costin Georgescu, fost Ambasador al României în Republica Cipru, Ioana Moldovan, critic de teatru, poetul Radu Cârneci, profesorul George Potra, Preşedintele Fundaţiei Titulescu, Emilia Dănescu din partea Grupului Media „Singur” din Târgovişte, scriitorul Constantin T. Ciubotaru, subsemnata şi, bineînţeles, autoarea Georgeta Minodora Resteman, care este şi redactor cultural al ziarului nostru.  
 
Fragmente semnificative din carte au fost lecturate în faţa audienţei de către actriţa Doina Ghiţescu şi doamna Irina Dumitriu, un deosebit promotor cultural. A fost prezent şi artistul Costel Pătrăşcan, caricaturist-editorialist al ziarului RO-MANIA.  
 
Evenimentul s-a încheiat în jurul orei 16.00, fiecare dintre participanţi primind în dar câte o carte cu autograful autoarei. Un eveniment reuşit şi care sperăm să se repete cel puţin la acest nivel şi cu ocazia lansării următoarei cărţi a doamnei Resteman, care va fi o carte despre comunitatea românească din Cipru. Mult succes în continuare!  
 
Veronica IVANOV  
Redactor şef al ziarului „RO-MANIA” (Cipru)  
Bucureşti  
21 martie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Veronica IVANOV - LANSARE DE CARTE DESPRE CIPRU LA BUCUREŞTI / Veronica Ivanov : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 811, Anul III, 21 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Veronica Ivanov : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Veronica Ivanov
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!