CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  Vasilica ILIE De mărţişor, la cenaclu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Invitată la cenaclul “Cetatea lui Bucur”, din Bucureşti, la Biblioteca Metropolitană, pentru a sărbători venirea primăverii şi a mărţişorului- deşi mai aveam două invitaţii mai pe seară am acceptat cu plăcere să merg la acest eveniment.
Ultima zi de februarie a debutat cu o vreme închisă, rece, ca şi cum s-ar fi despărţit foarte greu de anotimpul iarnă, în ciuda faptului că peste tot: în pieţe, pe trotuare, în staţii- ostentativ- florile de primăvară zâmbeau trecătorilor, făcând să plutească în aer venirea primăverii. Străzile forfotau de lumea care era preocupată să cumpere flori, mărţişoare, cadouri pentru cei dragi.  

La cenaclu m-am întâlnit cu autori cunoscuţi mie, moderatoarea cenaclului fiind cunoscuta poetă, Elisabeta Iosif, care este şi preşedinta LSB. Fiecare dintre noi am primit ghiocei şi mărţişoare de la bărbaţii-scriitori şi am citit din creaţiile noastre poeme de dragoste şi de primăvară. A fost o atmosferă de prietenie, plăcută, cu discuţii libere despre amintiri din copilărie, tinereţe. S-au comentat datinile de Dragobete şi de marţişor, cu toate sărbătorile tradiţionale româneşti ale acestei frumoase perioade a anului."
Vasilica ILIE  

Referinţă Bibliografică:
Vasilica ILIE De mărţişor, la cenaclu / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1155, Anul IV, 28 februarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!