AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Valentin Mandache
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Ma numesc Valentin Mandache, sunt expert in case de epoca si market analyst specializat pe piata constructiilor istorice si etnografice. Competenta mea acopera domeniul caselor de diferite stiluri arhitecturale construite in principal intre secolul XIX si mijlocul secolului XX, conace si case taranesti cu valoare etnografica.  

Sunt calificat in istoria economica si culturala a tarilor sud est Europene la London School of Economics and Political Science unde am urmat studii de master si doctorat. Sunt de asemenea calificat ca economist la Birkbeck College, Department of Economics, Mathematics and Statistics din Londra.  

Mi-am desfasurat activitatea pe parcursul a doua decenii in cadul proiectelor de integrare europeana a Romaniei la institute de cercetare britanice si am lucrat in calitate de market analyst si strategy consultant pentru organizatii comerciale din Regatul Unit care desfasoara activitati investitionale in Romania. Am lucrat de asemenea in Marea Britanie in domeniul renovarii si comercializarii proprietatilor istorice si facut expertize specifice de cercetare a patrimoniului arhitectural si a pietei proprietatilor de epoca din acea tara. Sunt de asemenea autor a numeroase articole si rapoarte (in limba engleza) pe tema caselor de epoca, precum si de analiza economica si strategie in domeniul specializat al investitiilor in case istorice si patrimoniu arhitectural.  

Doresc sa dezvolt acest domeniu neglijat si foarte valoros al partimoniului Romaniei dintr-un punct de vedere comercial, un concept des intalnit in statele din vestul Europei cu o mare traditie a pietei caselor de epoca, dar foarte slab dezvoltat in Romania  

Referinţă Bibliografică:
Valentin Mandache / Valentin Mandache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 308, Anul I, 04 noiembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Valentin Mandache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valentin Mandache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!