AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Vizual >  


Autor: Ioan Diţu         Publicat în: Ediţia nr. 150 din 30 mai 2011        Toate Articolele Autorului

UN SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ LA SYDNEY ÎN IMAGINI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ieri si astazi, au fost două zile frumoase zile de toamna. Cu toate că suntem la sfarşitul ei, vegetaţia este în "floare". În Royal Botanic Gardens, sunt mai multe plante care au „emigrat” de pe alte meleaguri. Ele îşi păstrează şi aici tradiţiile din locurile natale. 
  
La Katoomba, la munte, era la fel, însă ceva mai rece. Am vrut de mai multe ori să ajung la Katoomba, insa mereu a apărut câte ceva care m-a reţinut. 
  
N-am putut culege prea multe imagini, deoarece în aceste locuri am fost de multe ori. Nu este uşor să găseşti ceva nou, care să fie şi demn de imortalizat. Atmosfera liniştită, natura înconjurătoare şi peisajele pline de culoare, te face sa le părăseşti cu mult regret. 
  
Mai am câteva restanţe, pe care urmează să le vizitez. A reînceput un nou sezon de migrare al balenelor. De câţiva ani vreau să-mi încerc norocul de a le vedea în realitate, eventual să le prind şi într-o imagine. 
  
O duminică plăcută. 
  
Ioan DIŢU 
  
Sydney, Australia 
  
28-29 mai 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
UN SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ LA SYDNEY ÎN IMAGINI / Ioan Diţu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 150, Anul I, 30 mai 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioan Diţu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioan Diţu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!