AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Selectii >  Un punct în infinit...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Am deschis braţele, am ridicat privirea spre cer şi m-am rugat!  
  
Mă aflu aici! O fiinţă...un punct în infinit...un om.  
  
Acordurile au răsunat ca o melopee, au picurat miere in inimile rănite de suferinţa, au alinat durerea celor de lângă noi.  
  
Un fulg de nea a poposit pe obrazul fierbinte, s-a topit ... s-a transformat într-un bob de rouă prelins pe covorul rece de zăpadă. 
  
Natura a revenit la viaţă. De sub gheaţă s-au ivit iarba şi florile. Păsările au început concertul, soarele a înveselit pământul. 
  
Lacrima este speranţa care poate învinge orice rău din această lume. Purifică şi reînnoieşte viaţa. Mesajele din creaţiile tale sunt un altfel de psalmi prin care Dumnezeu ne trimite dorinţa lui de a lupta pentru o viaţă mai curată.  
  
Cleştarul apelor simbolizează oglinda în care se reflectă conştiinţa fiecăruia. Omul din oglindă ... faţă în faţă cu gândurile şi faptele noastre. 
  
Depinde de noi dacă imaginea-i clară sau distorsionată. Există persoane care fac tot posibilul să cultive un pământ al făgăduinţei. Alţii... reversul din oglindă. A existat dintotdeauna un război între bine şi rău.  
  
Ai militat pentru un tărâm magic. Noi trebuie să readucem basmele în realitate. Nici o apă sau ocean, nu pot curăţa mizeria şi mârşăvia celor care zgârie obrazul meu, al tău sau al celor care iubesc adevărul. Noi reprezentăm lumea. "Ei" opusul vieţii.  
  
Rămânem neclintiţi in arhivele vremurilor. Pilonii de rezistenţă ai luminii si armoniei ...  
  
Camelia Constantin 
  
2012 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Un punct în infinit... / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 387, Anul II, 22 ianuarie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!