CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 347 din 13 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

UN NOU SERVER LA SFÂRŞIT DE AN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În scurt timp conţinutul revistei „Confluenţe Româneşti” va fi mutat pe un nou server în Germania, fapt care va putea genera nefuncţionarea timp de mai multe ore în cursul următoarelor zile. Intenţia noastră este ca acest interval de nefuncţionare să fie cât mai scurt cu putinţă şi să rezolvăm cât mai repede problemele de natură tehnică generate de acest proces de transfer al conţinutului. 
  
Până în momentul de faţă găzduirea revistei a fost asigurată prin bunăvoinţa LucianWebService Canada (http://lucianwebservice.com/) fără nici un fel de obligaţii materiale de plată pentru funcţionarea server-ului şi de aceea mulţumim pentru ajutorul oferit. Pe noul server s-a plătit găzduirea pentru următorii doi ani la un preţ avantajos, tehnologia oferită fiind VPS (Virtual Private Server). 
  
Pentru informarea dumneavoastră, există în principal trei variante de găzduire a unei pagini de Internet: cu partajare de resurse, VPS şi cu server dedicat. Până în momentul de faţă găzduirea a fost cu partajare de resurse, fapt pentru care trecerea la VPS va marca o îmbunătăţire a performanţelor de rulare. Funcţionalităţile actuale vor fi preluate progresiv pe noul server, căutându-se şi îmbunătăţirea acestora, experienţa dobândită până în prezent fiind utilă pentru derularea cu succes a acestui proces. 
  
Întrucât costurile de găzduire nu sunt încă semnificative, nu este necesară solicitarea de ajutor financiar, însă pe măsură ce revista va deveni tot mai amplă în conţinut, acest lucru va putea deveni necesar. Toate costurile actuale şi munca implicată de realizarea şi design-ul revistei, precum şi de configurarea noului server au fost deja acoperite de către colectivul de coordonare al publicaţiei. 
  
Revista „Confluenţe Româneşti” reprezintă rezultatul evoluţiei mai multor publicaţii şi proiecte informatice derulate în principal pe parcursul ultimilor şase ani, fapt care a permis definirea unui platforme software originale, cu multiple funcţionalităţi, avându-se în vedere principiul menţinerii simplităţii interacţiunii dintre autor şi sistemul informatic, cu un design plăcut pentru utilizatori. În raport cu platformele consacrate gen WordPress, Joomla sau SimpleUpdates, s-a căutat obţinerea unui optim cu privire la complexitatea soluţiei şi facilităţile oferite.  
  
Sistemul se află în momentul de faţă în faza de maturitate, extinderea rapidă a conţinutului fiind principala provocare din punct de vedere informatic şi conceptual. Erorile de funcţionare sunt inevitabile, însă totuşi remedierea lor nu a pus probleme deosebite până în momentul de faţă. 
  
Vă aşteptăm cu drag pe noul server! 
  
Colectivul de Coordonare al Revistei Confluenţe Româneşti 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
UN NOU SERVER LA SFÂRŞIT DE AN / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 347, Anul I, 13 decembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!