AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 629 din 20 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

UN GEST NOBIL CU ADEVĂRAT PRIETENESC
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

UN GEST NOBIL CU ADEVĂRAT PRIETENESC  

 

Pe Internet cine nu-l cunoaşte pe Justiţiarul alias Marin BUNGET. Îl cunoşteam şi eu, nu prea mult recunosc! De ceva timp însă primeam o cerere de la dumnealui să-i dau adresa mea poştală pentru că doreşte să-mi trimită o carte. Nu ştiam despre ce este vorba? Citisem că a tipărit un volum dar nu ştiam ce cuprinde. Am avut surpriza, plăcută desigur, să primesc azi un volum de poezii. Veţi spune că e normal că poeţii se respectă între ei şi îşi trimit volume personale. Surpriza plăcută a fost că domnul Marin BUNGET a selecţionat alţi 19 colegi cărora le-a publicat câte o creaţie în paginile volumului său.  

Domnul Marin BUNGET recunoaşte ca este un dar modest, eu Mihai LEONTE însă îl consider un gest de o nobleţe deosebită, căci aşa cum recunoaşte dăruitorul, nu prea se are bine cu dictatorul BAN! A spus un adevăr. Pentru asta merită sincerele noastre felicitări.  

Voi reda pe cei 19 autori din volum; Nicolae NICOARĂ Horea - Arad, Violetta PETRE –Constanţa, Stancu Neculai –Iaşi, Ioana VOICILĂ DOBRE – Bucureşti, Mihai LEONTE – Moldova Nouă, Rodica CERNEA – Galaţi, Lira(pseudonim) – Sibiu, Gabriel MATRANA – Iaşi, Elena HĂBĂŞESCU – Bocşa Montană, George PENA – Drăgăneşti – Vlaşca, Adriana NEACŞU - Slatina-Olt, Delia STĂNILOIU-Bucureşti, Elena GLODEANU-Câmpina, Florentina CRĂCIUN Fabyola –Vaslui, Elena PĂDURARU - Adjud, Mara alias Mărioara VIŞAN – Iaşi.  

Mulţumesc domnule Marin BUNGET pentru acest gest nobil.  

Nu te voi uita domnule Marin BUNGET,  

Cât voi mai trăi PROMIT SĂ NU TE UIT. De ce? Ştii prea bine.  

***
Fiind aniversarea poetului Bunget Marin jr. azi 21 septembrie 2012 ii urez simplu; LA MULTI ANI...  

Referinţă Bibliografică:
UN GEST NOBIL CU ADEVĂRAT PRIETENESC / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 629, Anul II, 20 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!