CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Opinii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 688 din 18 noiembrie 2012        Toate Articolele Autorului

TVR-ul, ARE VREUN STĂPÂN?!?!?
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

TVR-ul, ARE VREUN STĂPÂN?!?!?

Televiziunea a devenit o banalitate zicem noi, fiindcă ajunge aproape peste tot, dar şi o afacere în acelaşi timp. Televiziunile particulare se străduiesc să mişte oarecum lucrurile în ,,faţă”.
Nu acelaşi lucru se poate spune despre TVR - ul nostru de parlament, guvern, de partid, dar al nimănui. Imediat după fiecare scrutin începe bătălia pentru TVR. Al cui e acest TVR? Dacă e public de ce se amestecă guvernul? De ce nu e luat de parlament care să numească ,,şefii” de acolo. Banii se strâng cu ,,ghiotura” de la populaţie şi nimeni nu ştie ce se face cu ei? Consiliul de administraţie al TVR ar trebui să aibă reprezentanţi din toate judeţele, care o dată pe an să stabilească strategia pe anul viitor. Acum în fotoliile făcute de Ceauşescu, stau diverşi clienţi politici, unii ce nici nu cunosc mecanismul şi mersul televiziunii. Şi iată aşa trec anii şi telespectatorii se uita mai mult la alte posturi. Numai cei obligaţi de împrejurări mai sunt clienţii TVR. Teletextul ce ar trebui să informeze cu cele mai noi ştiri este înnoit din an în Paşte, şi te miri ce fac cele 10 persoane ale teletextului plătite tot din banii publici?!?
Ştiri sportive transmise în direct, apar pe teletext şi după 24 ore, sau nicicum. Programele TVR au devenit stereotipe şi banale uneori, încât nu-ţi mai vine să te uiţi la TVR.  

Emisiunea TEZAU FOLCLORIC este schimbată mereu, şi în plus este plasată la concurenţă cu posturile regionale care transmit tot muzică populară!  

Întrebarea este: NOI DE CE DĂM BANII PE ACEL ABONAMENT??? Am sesizat şi Asociaţia pentru protecţia consumatorului dar nimeni n-a reuşit să-mi răspundă. DE CE OARE??? Sper că cineva,citind aceste întrebări, mă va contacta, să mă înjure cel puţin!! Mai am vreo speranţă??? Cu cele mai bune gânduri telespectatorul înşelat de TVR.

- LEONTE Mihai - pensionar 72 ani  

Referinţă Bibliografică:
TVR-ul, ARE VREUN STĂPÂN?!?!? / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 688, Anul II, 18 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!