CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 838 din 17 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

TRANDAFIRI IN DAR
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Cea mai semnificativă componentă a activităţii unui artist este legată de felul în care publicul percepe munca sa, de reacţiile acestuia şi de aprecierea oferită în spectacole, prin aplauze şi emoţii.

Pentru Fuego, publicul reprezintă sensul parcursului său artistic şi dovada clară că tot ceea ce creează are finalitatea scontată, aceea de a aduce linişte, bucurie, încântare, echilibru în viaţa celor ce îi urmăresc munca.
 

Intervievat de reporterii Libertatea, Fuego afirmăcă sensul destinului său în muzică este conferit de admiratorii lui şi le transmite, pe această cale, un mesaj deschis:  

“Dragii mei,  

Împreună cu ziarul Libertatea, alături de care am colaborat în ultima perioadă, pentru proiectele mele discografice, voi lansa pe 24 aprilie, albumul “Trandafiri în dar”. Ei mi-au oferit şansa, prin interviul lor, să vă transmit, de pe-o bucată de suflet, gânduri sincere de recunostinţă.  

Voi sunteţi cea mai importantă latură a muncii mele, iar spiritul meu creator, pasiunea mea pentru cântec şi vers izvorăsc tocmai din dragostea şi aprecierea manifestate de voi în cuvintele şi mesajele frumoase pe care mi le transmiteţi, prin intermediul blogurilor destinate vouă.  

Inspiraţia mea, determinarea şi dorinţa de a fi mai bun, pentru voi, admiratorii mei, şi implicit pentru esenţa cântecului şi a artei, îşi are rădăcinile în aprecierea voastră. Şi vă mulţumesc deschis pentru asta!  

Totodată, vă mulţumesc pentru că îmi urmăriţi activitatea pe scena muzicii, fiind alături de mine la orice apariţie şi manifestare căci pentru voi îmi port paşii în viaţă, alergându-mi destinul prin tabloul artei, pe portativul cantecului, prin lacrimi de cântec .  

Colaborările şi duetele mele, cu cei mai reprezentativi artişti, muzica şi întregul meu parcurs stau în slujba voastră şi vin ca jertfă pentru iubirea primită de la voi.  

Iar cea mai bună metodă de a vă mulţumi este tot aceea oferită de muzică. Astfel, vă ofer, pe 24 aprilie, un album de suflet, un best-of ce cuprinde câteva din cele mai frumoase şi emoţionante cântece lansate de mine pe parcursul timpului, ce vorbesc despre natură, iubire, pe linii melodice calde. Acest material vă aduce în dar, un buchet de trandafiri, împreună cu noi piese, realizate în premieră pentru proiect, cât şi şlagăre îndrăgite de voi.  

De asemenea, la începutul acestei veri, voi lansa un album de autor, împreună cu maestrul Jolt Kerestely, un album cu o serie de cântece speciale, premiate recent de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, cântece ample, care vor readuce în prim plan muzica adevărată,melodioasă.  

Cu bucurie vă mulţumesc pentru tot şi vă transmit, pe o aripă de cântec, recunostinţa mea, aşternută pe “un covor de lacrimi”. (Paul Surugiu – Fuego )  

Referinţă Bibliografică:
TRANDAFIRI IN DAR / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 838, Anul III, 17 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!