CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  The World Poetry Movement (WPM) - Mişcarea Mondială a Poeţiilor de pretutindeni
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Primarul Sectorului 2 are deosebita plăcere să vă invite  
Joi, 27 septembrie, orele 17.00 la evenimentul cultural  
The World Poetry Movement (WPM)( Mişcarea Mondială a Poeţiilor de pretutindeni)  
Schimbarea lumii prin cultură  
 
Evenimentul va avea loc la  
Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională  
Str. J.L. Calderon nr.39  
 
The World Poetry Movement (WPM), ) - mişcarea Mondială a Poeţiilor de pretutindeni mişcare la care dorim sa fie prezenta si Romania prin poetii sai actuali, eveniment organizat de Elena Armenescu – membră a Uniunii Scriitorilor din România  
Se doreşte ca ziua de 29 februarie 2012 să devină „ Ziua dragostei pentru viaţă”, exprimată în creaţiile poetice care să îndemne la pace, armonie, ecologie( sănătatea naturii, a Pământului) şi Iubire prin Poezie.  
Elena Armenescu debuteaza în 1989, revista Luceafarul din (luna august) cu poemul „Confluente”.  
Cărţi publicate - volume de poezie: Ferestrele somnului, Regatul ascuns, Exodul uitării, Dictatura iubirii, Stigăt spre lumină, Memoria statuilor, Iubirea împărătească, Joc tainic.  
Colaborări în presa literară: la revistele: Luceafărul, Poesis, Contrapunct, Viaţa Românească, Sfârşit de mileniu (actual Milenium), Convorbiri literare; la radio: emisiunea Poezie românească.  
Invitati:  
ü Prof Univ muzicolog, Ioana Ungureanu  
ü Conf. Constantin Stoenescu UB Facultatea de Filozofie  
În program:  
· Lectură din creaţia proprie: Dan Bodea, Andana Călinescu, Geo Călugăru, Marin Voican Ghioroiu, Florin Grigoriu, Victoriţa Duţu, Elisabeta Iosif, Lidia Lazu, Ion Lazu, Rodica Elena Lupu, Monica Muresan, Victoria Milescu, Theodor Rapan, Camelia Radu, Georgeta Resteman, Petre Solonaru, Ioana Stuparu, Laurian Stanchescu, Rodica Subţirelu, Claudia Voiculescu.  
· Moment muzical oferit de poetul şi compozitorul Paul Polidor.  
· Recital susţinut de actriţa Doina Ghiţescu  
· Expoziţie pictură: Victoriţa Duţu  
La eveniment participă scriitori, artişti, ziarişti şi membrii Centrului.  
 
În speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, vă aşteptăm cu drag.  
Cu deosebită consideraţie,  
Primarul Sectorului 2,  
Neculai Onţanu   

Referinţă Bibliografică:
The World Poetry Movement (WPM) - Mişcarea Mondială a Poeţiilor de pretutindeni / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 629, Anul II, 20 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!