CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  


Autor: Cezarina Adamescu         Publicat în: Ediţia nr. 478 din 22 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

TABLETE MEDITATIVE. CEZARINA ADAMESCU - 60.000 DE GÂNDURI, 60.000 DE ENERGII ZILNICE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
TABLETE MEDITATIVE 
  
60.000 DE GÂNDURI – 60.OOO DE ENERGII ZILNICE 
  
Atât s-a constatat că emite omul într-o singură zi! Şi tot atâtea energii, pozitive sau negative împrăştiate în jur. Este pur şi simplu uimitor cât bine sau rău putem face omului din preajma noastră! Prin simplul gând, prin această energie nevăzută care acţionează direct asupra celui spre care se îndreaptă. 
  
S-a mai constatat, de către un Institut din California că aceste gânduri nu izvorăsc numai din creier, din mintea umană, ci şi din inimă. Inima are mare putere de a emite gânduri. Şi Evanghelia spune acest lucru. Că în inimă sălăşluiesc şi răul şi binele. În inima noastră. Unde or fi încăpând atâtea? 
  
Se mai zice că, puterea gândului este uimitoare. Şi are viteza fulgerului.  
  
E adevărat că omul nu-şi poate stăpâni întotdeauna gândurile. Dar, le poate struni, trimite înapoi, sau arunca pe pustie, astfel ca să nu lovească, precum vârful de săgeată, trupul cuiva care se află, fie în apropiere, fie la mare distanţă. 
  
A gândi de rău pe cineva este mai cumplit decât a-i face chiar, acel rău. 
  
Dimpotrivă, a-l ilumina cu un gând pozitiv, înseamnă a-i conferi dragoste, putere, sănătate, speranţă. 
  
Nu în zadar, unii bolnavi se întremează subit sau starea lor se agravează cu fiecare zi trecută. 
  
Omul îşi este lup sieşi. Uneori se autodevorează. El se gândeşte rău pe sine şi-şi produce mari neajunsuri. Devine anxios, nervos, duşmănos, invidios şi, în cele din urmă, toate acestea se întorc împotriva lui şi se îmbolnăveşte grav. Efectul bumerangului este foarte adevărat. 
  
Să ne deprindem a ne struni gândurile rele împotriva aproapelui, pentru ca astfel, să ne însănătoşim şi noi sufleteşte. Şi atunci, aura de iubire de pe chipul nostru va străluci neasemuit de frumos şi nu se va mai stinge niciodată. În ea se va întrezări CHIPUL LUI DUMNEZEU care ne ţine în viaţă pentru a ne iubi unii pe alţii, aşa cum ne-a poruncit. 
  
22 aprilie 2012 
  
CEZARINA ADAMESCU 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
TABLETE MEDITATIVE. CEZARINA ADAMESCU - 60.000 DE GÂNDURI, 60.000 DE ENERGII ZILNICE / Cezarina Adamescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 478, Anul II, 22 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Cezarina Adamescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cezarina Adamescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!